Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 30 martie 2021. Leii au probleme financiare

30.03.2021 | 09:48
Horoscop Camelia Patrascanu marti 30 martie 2021 Leii au probleme financiare
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu îți aduce horoscopul de marți, 30 martie, o zi în care trebuie să ai mare grijă cum gestionezi problemele financiare. Nu de alta, dar deciziile pripite te vor costa scump, mai ales dacă ești născut sub semnul Leului.

Unde mai pui că anumite persoane încearcă să-ți încalce spațiul sau drepturile și trebuie să lupți cu toate armele de care dispui. Cea mai importantă rămâne, însă, încrederea în forțele proprii.

ADVERTISEMENT

Te numeri printre nativii din Capricorn? Ei bine, s-ar putea să fi nevoit să-i faci pe plac cuiva sau să lași de la tine pentru simplul fapt că nu prea are timp să te ajute într-o problemă care te presează de la primele ore ale dimineții. Horoscopul este oferit de antena3.ro.

Camelia Pătrășcanu îți aduce horoscopul zilei de marți, 30 martie

Berbec

Cineva cere mai multe drepturi decât i se cuvin sau ești dispus să-i acorzi și trebuie găsită o cale de mijloc. Asta dacă vrei să eviți un scandal de proporții astronomice.

ADVERTISEMENT

Taur

Nici tu nu o duci mai bine din punct de vedere financiar. Unde mai pui că trebuie să umbli în lung și în lat să semnezi niște acte urgente. Spre seară, lucrurile încep să se așeze, cu condiția să-ți păstrezi calmul.

Gemeni

Muncești cu drag și spor. E drept că nici nu ai încotro, dar tot răul spre bine: vrei primi un stimulent financiar până la sfârșitul zilei. Poate și o promovare, cine știe?

ADVERTISEMENT

Rac

Ești extrem de implicat emoțional, inclusiv în afaceri și te bazezi foarte mult pe intuiție. Strategia se poate dovedi înțeleaptă până la urmă, chiar dacă unii nu reacționează atât de bine.

Leu

Ai probleme financiare, așa că trebuie să-ți plănuiești în detaliu fiecare mișcare. Partea bună e că știi cum să-ți aperi domeniul, chiar dacă asta înseamnă să ripostezi dacă cineva îndrăznește să-ți încalce spaţiul sau drepturile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Totul se învârte în jurul ideilor de organizare. Te gândești cum să aranjezi lucrurile astfel încât să-ți atingi obiectivele repede și fără prea mult efort.

Balanță

Ai bani și vrei să-ți satisfaci anumite capricii, dar încerci în același timp să nu cheltui foarte mult. Ești extrem de surprins de argumentele pe care un colaborator sau partener de afaceri ți le aduce și accepți să mergi pe mâna lui.

Scorpion

Trebuie să dai dovadă de tact și foarte multă intuiție, fără teama că unii sau alții îți pot face diverse surprize mai puțin plăcute. Dacă oamenii pe care te bazai părăsesc echipa, e momentul să te gândești serios la un nou început.

Săgetător

Primești o atenţionare cu privire la sănătate și e clar ca lumina zilei ce trebuie să faci. Corpul tău are nevoie de odihnă după toate sarcinile dificile la care l-ai supus.

Capricorn

S-ar putea să fii nevoit să-i faci pe plac cuiva sau să lași de la tine pentru simplul fapt că nu prea are timp să te ajute într-o problemă care te presează de la primele ore ale dimineții.

Vărsător

Astăzi stai foarte bine la capitolul faimă, relaţii sociale şi popularitate. Ba chiar vei primi felicitări, iar întâlnirile cu partenerii de afaceri vor decurge cât se poate de bine, pentru că lumea chiar te apreciază.

Pești

Pot să apară tensiuni în prima parte a zilei, mai ales dacă un răspuns pe care îl aștepți nu vine în timp util. În loc să-ți ieși din fire, nu mai bine ceri ajutorul unui prieten? Poate știe cum să rezolve problema.

ADVERTISEMENT