Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 30 septembrie 2021. Nativul Leu are griji de tot felul

Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a aflat care sunt previziunile complete pentru joi, 30 septembrie 2021.
30.09.2021 | 09:27
Horoscop Camelia Patrascanu pentru joi 30 septembrie 2021 Nativul Leu are griji de tot felul
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 anunță o zi împărțită în două. În prima parte a zilei semnele zodiacale au parte de tensiuni, însă mai târziu lucrurile se liniștesc.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte cei 12 nativi în ultima zi din luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 30 septembrie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Ai senzația că nimeni nu ține cont de regulile sau de nevoile tale. Discută deschis cu oamenii din jur despre asta, e cazul să te descarci.

Taur

În prima parte a zilei ești pus pe drumuri, lucru care te agită. Ai impresia că nu reușești să rezolvi nimic, dar după-amiaza te găsește liniștit.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Alergi după bani și încerci să amâni unele plăți, totul pentru a nu fi nevoit să scoți din buzunar. Răspunsuri care vin în a doua parte a zilei.

Rac

Ziua începe agitată, dar în cele din urmă lucrurile se mai calmează. Astrele te îndeamnă să faci sarcinile grele după ora 14:00.

ADVERTISEMENT

Leu

Mare atenție la sănătate. Îți faci tot felul de griji, care mai mult creează confuzie. Curaj, claritate și rezolvări după masă.

Fecioară

Început de zi tensionat, asta dacă ai așteptări înșelate de la apropiați sau niște amânări. Poți găsi soluții sau renunți la ceva ce nu merge.

ADVERTISEMENT

Balanță

O zi care aduce diferențe de opinie. E cazul să găsești alt mod de abordare, să rezolvi o situație sau să lămurești pe cineva.

Scorpion

Griji de tot felul, în special legat de informațiile pe care nu le stăpânești. Concentrarea te va ajuta să găsești un mod de abordare corect.

Săgetător

Răspunsuri sau întâlnire cu o persoană sigură pe ea, care are multă experiență. Se pare că te convinge să asculți și îți oferă sfaturi bune.

Capricorn

Faci un sacrificiu util, care te ajută să mergi mai departe. Este o zi în care lași mai mult de la tine, fără să-ți fie știrbită demnitatea.

Vărsător

Muncești, dar fără prea mult spor. Reușești să mulțumești pe cineva abia în a doua parte a zilei, când ești apreciat și tu.

Pești

Emoții. Nu știi cum să-ți exprimi ideile și sentimentele. Găsești cuvintele potrivite abia după-amiaza când stai bine și cu sănătatea.

ADVERTISEMENT