Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 27 septembrie 2021. Scorpionul este un sprijin important

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru luni, 27 septembrie 2021, este axat pe cuvinte și comunicare.
27.09.2021 | 09:34
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 27 septembrie 2021. Scorpionul este un sprijin important
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 27 septembrie 2021. Scorpionul este un sprijin important. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Zodiile au parte de multe vorbe istețe având în vedere relațiile cu cei din jur. De asemenea, astrologul de la Antena 3 mai spune că nativii repară unele aspecte sensibile la început de toamnă.

În plus, Mercur care este retrograd timp de 3 săptămâni, le aduce semnelor zodiacale momente perfecte pentru a clarifica unele lucruri.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 27 septembrie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Întâlniri și conversații foarte importante. Mercur atrage atenția asupra tactului, motiv pentru care trebuie să fii mai atent la cei din jur.

ADVERTISEMENT

Taur

Zi concentrată în jurul banilor. Poți produce sau chiar amâna anumite plăți, într-un final reușind să stai bine la capitolul financiar.

Gemeni

Reușești să faci lucrurile bine și găsești soluții care să funcționeze pe termen lung. Creativitatea și istețimea nu lipsesc nici ele.

ADVERTISEMENT

Rac

Fii atent la ceea ce simți, ce-ți dorești sau de ce se tem cei din preajma ta. Colectează cât mai multe informații și idei, îți vor fi utile.

Leu

Proiectele și colaborările sunt întoarse pe dos, astfel încât observi ce nu ai văzut până acum. O zi socială, cu multe discuții și explicații.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Autoritate la locul de muncă și proiecte care aduc bani. Se anunță o zi în care găsești soluții bune, dar ai grijă și de onorariile tale și a celorlalți.

Balanță

Astrele aduc dezbateri legat pe teme sociale, legi sau regulamente. E nevoie să citești sau să apelezi la niște specialiști pentru a avea mai multe argumente.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ascultă mai atent la ceilalți, dar și temerile și fricile pe care le au cei din preajma ta. Ești cumva umărul pe care plâng oamenii.

Săgetător

Discuții și întâlniri frumoase. Mercur retrograd te poate ajuta să îndrepți o imagine pătată cândva sau să îndrepți unele sentimente.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Oferi explicații sau dai sfaturi la locul de muncă. Există o deschidere către comunicare, chiar și cu cei cu care nu prea rezonezi.

Vărsător

Creativitate și imaginație. Este o zi în care te apleci asupra unor proiecte la care nu te-ai gândit. Într-un final vezi lucrurile altfel.

Pești

O zi prețioasă în viața de familie. Te ocupi de problemele din casă și îți ordonezi sufletul și locuința. Stabilești niște acorduri legat de confort.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri