Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 14 decembrie 2021. Racii primesc semnale de la persoane la care țin

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru marți, 14 decembrie 2021. Se anunță o zi bună în care cei mai mulți nativi reușesc să rezolve o mulțime de treburi.
14.12.2021 | 10:39
Horoscop Camelia Patrascanu pentru marti 14 decembrie 2021 Racii primesc semnale de la persoane la care tin
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru fiecare zodie.

Urmează o zi bună pentru cei mai mulți nativi. În a doua parte a zilei este bine să vă menajați.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 14 decembrie 2021. Racii primesc semnale de la persoane la care țin

Berbec

Sunt plini de energie. La birou dau randament indiferent de treburile pe care trebuie să le facă. S-ar putea să obțină o sumă de bani în partea a doua a zilei.

ADVERTISEMENT

Taur 

Nativii Taur au o zi bună. Mai ales în cea de-a doua parte a zilei își dau seama foarte clar ce au de făcut.

Gemeni 

Gemenii sunt sfătuiți să se bazeze pe intuiție și rațiune în cazul în care este vorba de bani.

ADVERTISEMENT

Rac

Primesc unele semne de la persoane dragi sau de încredere. Au parte de bucurii când vine vorba despre partea sentimentală în a doua jumătate a zilei.

Leu

Pentru nativii acestei zodii urmează o zi bună în plan profesional. Obțin o victorie, au autoritate și se impun în fața celorlalți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele primesc niște răspunsuri bune pe care le așteaptă. Poate de la autorități. Este posibil ca o persoană să se ofere să-i ajute. Fie le aranjează o întâlnire importantă, fie rezolvă o problemă.

Balanța 

În prima parte a zilei s-ar putea să se întâlnească cu diferite persoane. Le va face plăcere. În a doua parte a zilei este posibil să fie nevoie ca cineva să depună puțin efort pentru ca ei să fie mulțumiți.

ADVERTISEMENT

Scorpion

În prima parte a zilei se simt plini de energie și muncesc foarte bine. Așteaptă un răspuns de la cineva.

Săgetător

Pentru nativii acestei zodii a venit momentul să se îngrijească mai mult de sănătatea lor. Este posibil să se resimtă. Nu prea au chef azi de situații complicate sau de persoane care îi obosesc.

Capricorn

O zi în care se descurcă bine la locul de muncă. Este posibil să cheltuiască o sumă de bani pentru ca cineva să fie fericit.

Vărsător

Găsesc soluții pentru unele probleme și reușesc să tragă și concluzii. Spre seară gândul le stă la unele probleme de familie.

Pești

În prima parte a zilei este posibil ca nativii acestei zodii să obțină bani, dar și rezultate bune. După-amiaza este mai agitată. S-ar putea să fie obligați să facă un drum și să vadă pe cineva, chiar dacă nu sunt foarte încântați.

ADVERTISEMENT