Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 15 decembrie 2021. Racii se simt abandonați

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 15 decembrie 2021. Urmează o zi dificilă pentru mai mulți nativi. Trebuie să învețe cum să se adapteze în funcție de situație.
15.12.2021 | 10:48
Horoscop Camelia Patrascanu pentru miercuri 15 decembrie 2021 Racii se simt abandonati
ADVERTISEMENT

Pentru mai mulți nativi urmează cea mai dificilă zi din această săptămână. S-ar putea ca unii să descopere că încep să-și piardă prietenii.

Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru cele 12 zodii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 15 decembrie 2021. Racii se simt abandonați

Berbec

Este posibil ca acești nativi să piardă o sumă de bani. Poate cineva dorește o datorie înapoi, sau investițiile făcute se dovedesc neinspirate.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să existe unele tensiuni. Nu este exclus să întâlnească o persoană care le impune ceea ce trebuie să facă și ei să nu fie foarte încântați.

Gemeni

S-ar putea ca în viața nativilor din această zodie să se întâmple unele lucruri. Nu îi vor afecta direct, dar este posibil să-și facă griji.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru nativul Rac este o zi dificilă. Se petrec unele schimbări poate de dispoziție, de optică sau chiar din partea unui prieten pe care contau. Se vor simți părăsiți.

Leu

Leii au parte de tensiuni. Fie în viața personală, fie profesională. Au senzația ca nimeni nu îi urmează și asta pentru că cei din jur nu prea îi înțeleg.

ADVERTISEMENT

Fecioară

S-ar putea ca un răspuns negativ din partea cuiva să-i surprindă. Nu toți găsesc aceeași explicație pentru un anumit lucru.

Balanță

Nativul Balanță trebuie să sprijine pe cineva. Un prieten, un apropiat s-ar putea să piardă niște bani. Nu este exclus să fie chiar partenerul.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Este posibil ca Scorpionii să aibă câteva întâlniri, unele dificile. Nu este exclus ca cineva să-i deranjeze. Poate că nu reușesc să înțeleagă acea persoană foarte bine. Oricum ar trebui să meargă pregătiți la orice întâlnire pe care o vor avea.

Săgetător

S-ar putea ca acești nativi să aibă unele probleme de sănătate. Nu este bine să la ignore.

Capricorn

Nativul Capricorn are ceva probleme în dragoste. S-ar putea ca cineva apropiat să aibă alte păreri, să-și schimbe starea.

Vărsător

Vești neașteptate pentru Vărsători. Poate că acestea se referă la cineva din familie. Nu este exclus să fie vorba și de locul în care stau sau de confort.

Pești

Peștii primesc vești la care nu se așteptau. Deocamdată nu îi afectează direct, dar în viitor s-ar putea întâmpla acest lucru. Nu este exclus ca cineva să-i viziteze.

ADVERTISEMENT