Life

Horoscopul iubirii în luna februarie, făcut de Cristina Demetrescu: „Scorpionii își doresc o dragoste imposibilă”

Cunoscutul astrolog Cristina Demetrescu a dezvăluit ce le-au rezervat astrele semnelor zodiacale în următoarea perioadă. Luna intră în zodia iubirii, ceea ce va produce numeroase schimbări.
14.02.2022 | 12:46
Horoscopul iubirii in luna februarie facut de Cristina Demetrescu Scorpionii isi doresc o dragoste imposibila
Cristina Demetrecu prezintă horoscopul iubirii în luna februarie. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a prezentat horoscopul iubirii. Pe 14 februarie luna intră în zodia Leu, a iubirii, iar în viața tuturor semnelor zodiacale se vor produce mai multe schimbări.

Urmează o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional pentru majoritatea zodiilor, care vor simți că trăiesc o iubire imposibilă.

ADVERTISEMENT

Horoscopul iubirii pentru fiecare nativ în parte, prezentat de Cristina Demetrescu

Berbec

Berbecul este o zodie care tinde să-și reprime pasiunile. De foarte multe ori face asta în mod inconștient și acționează, cumva, împotriva a ceea ce crede și ceea ce simte. Dorințele neîmplinite se pot transforma în traume.

Taur

Este posibil ca Taurii să se îndrăgostească de cineva foarte apropiat lor. Ba chiar pot trăda „legea prieteniei” și pe cineva drag, sacrificând o prietenie în iubire.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Cei din zodia Gemeni una exprimă și alta simt. În spatele romantismului afișat se poate ascunde cu totul altceva.

Rac

Racii sunt foarte visători și idealiști. Pentru a se simți împliniți în această perioadă pot scrie sau citi povești de dragoste. Este foarte important ca emoția acestora să fie hrănită cu ceva frumos.

ADVERTISEMENT

Leu

Nativii zodiei Leu forțează lucrurile în această perioadă. Își doresc ca problema cu dragostea să fie musai rezolvată. În cazul în care se ambiționează să-și nege pasiunile, vor avea de suferit în viitorul apropiat.

Fecioară

Reprezentanții acestei zodii trăiesc o contradicție interioară între ceea ce își doresc și ceea ce simt. Fecioarele trebuie să dărâme zidurile pe care le-au construit în jurul lor și să-și dea voie să întâlnească adevărata dragoste.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanța e mai rațională în această perioadă. Poate să practice iubirea ca pe un sport, ca pe ceva cu care să se afișeze în societate.  Ar trebui să fie mai profundă și să se gândească la ceea ce are de oferit, nu la ce își dorește să primească.

Scorpioni

În spiritul lor caracteristic, Scorpionii urmăresc și pun accentul pe pasiune în această perioadă. Își doresc să trăiască o iubire imposibilă, mare, erotică, însă, după ce fluturii din stomac dispar, ar putea conștientiza că nu se potrivesc cu persoana aleasă.

Săgetător

Săgetătorul se aruncă în luptă cu o etichetă morală, fără să țină cont de ceea ce simte. Acești nativi au vise foarte puternice și iubirea vorbește pentru ei printr-un cod aparte.

Capricorn

În general mai serioși, în februarie Capricornii sunt puși pe flirt. Ar putea fi admirați și vizați de cineva din anturajul lor.

Vărsător

Nativii Vărsător adoră surprizele și au nevoie de ceva care să le trezească pasiunea. La ei e complicat, sunt foarte greu de mulțumit. Bărbații Vărsător au nevoie de o femeie care să știe să le facă pe toate, să-i amuze, dar în același timp să fie serioasă, să-i asculte și să le fie alături la orice oră.

Pești

Peștii sunt sensibili, dar și extraordinar de puternici. Este foarte greu să ai încredere într-un nativ din zodia Pești în această perioadă, deoarece nici el nu știe ce își dorește.

ADVERTISEMENT