Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022. Zodiile de foc sunt puse pe distracție

Horoscop karmic pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022: Urmează 7 zile pline de evenimente care mai de care mai interesante.
15.10.2022 | 14:04
Horoscop karmic pentru saptamana 1723 octombrie 2022 Zodiile de foc sunt puse pe distractie
Horoscop karmic pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022. Foto: pixelstalk.net
ADVERTISEMENT

Zodiile de foc vor fi puse pe distracție aproape toată săptămâna cuprinsă între 17 și 23 octombrie 2022. Iată cele mai importante previziuni karmice!

Horoscop karmic pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor să uite de griji. În următoarele 7 zile, acestea vor face tot posibilul să vadă partea plină a paharului, indiferent de câte greutăți ar întâmpina.

ADVERTISEMENT

Berbecii îi molipsesc pe toți cu energia lor pozitivă și îi fac să râdă atunci când sunt căzuți pe gânduri. Cât despre Lei, aceștia pregătesc o petrecere surpriză în weekend pentru cineva. Săgetătorii au chef de ieșit mai mult în oraș cu prietenii.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt motivați să facă mai mult pentru a-și îndeplini un vis, dar mereu se poticnesc de ceva neașteptat.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt cei mai încercați de soartă din cele trei zodii. Fix pe când se apropie de o reușită, primesc încă un obstacol în cale. Ei vor face o serie de concesii, chiar dacă vor strâmba din nas.

Zodiile de pământ se confruntă cu termene-limită

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână în care se vor confrunta cu o serie de termene-limită, mai mult în viața de cuplu decât la muncă.

ADVERTISEMENT

Taurii au de trecut niște examene la care îi supune persoana iubită. Fecioarele sunt nevoite să respecte cuvântul dat, mai ales dacă au invitat pe cineva la o cină romantică. Capricornii pot avea discuții dure cu partenerul de viață pornind de la bani.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o perioadă ceva mai agitată, plină de nervi. Racii sunt puși în situații dificile în familie, în care trebuie să aleagă o anumită tabără.

ADVERTISEMENT

Scorpionii și Peștii trebuie să fie mai atenți la lucrurile pe care le dețin pentru că riscă să le piardă. Este o perioadă cu destul de multă agitație mai ales pentru Pești, care au de refăcut anumite socoteli privind bunurile familiei.

 

ADVERTISEMENT