Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 iunie 2023. Zodiile de apă au remușcări

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 iunie 2023. Zodiile de apă au tot felul de remușcări. E o săptămână a marilor revelații pentru ele.
04.06.2023 | 09:27
Horoscop karmic pentru saptamana 511 iunie 2023 Zodiile de apa au remuscari
Horoscop karmic săptămâna 5-11 iunie 2023. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 iunie 2023. Pentru zodiile de apă, urmează 7 zile destul de complicate, însă dificultățile pe care le vor întâmpina le vor da și mai multă putere.

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 iunie 2023

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au remușcări legate de greșelile pe care le-au făcut față de cei dragi. Vorbim aici de membri ai familiei sau prietenii foarte apropiați. O mare parte din greșelile făcute sunt conștientizate abia acum.

ADVERTISEMENT

Racii sunt nevoiți să facă un pas în spate în privința planurilor pe care le aveau, acele planuri în care nu i-au implicat deloc pe ceilalți. Scorpionii sunt un pic debusolați când cineva le spune că au acționat greșit. Trebuie să repare niște gafe. Peștii simt că au trădat un prieten bun, așa că vor să se revanșeze.

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 iunie 2023. Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au o săptămână destul de confuză. Karma de ignoranță se face simțită mai ales în cazul Gemenilor și Vărsătorilor.

ADVERTISEMENT

Acești nativi, tratând lucrurile cu superficialitate, trăgând niște concluzii mult prea devreme nu fac altceva decât să își îngreuneze munca. Balanțele trebuie să ia decizii care implică niște sume de bani, bani de care nu dispun în acest moment.

Leii se concentrează mai mult asupra muncii

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt feriți de probleme în următoarele șapte zile. Berbecii au chef de distracție și de călătorit. Găsesc partenerii ideali pentru voiajul lor.

ADVERTISEMENT

Leii se focusează asupra muncii, mai mult ca oricând. Dau dovadă de o mai mare responsabilizare și reușesc să îi mobilizeze și pe cei din jur.

Cât despre Săgetători, aceștia încep tot felul de proiecte noi, de suflet. Nu toate sunt rentabile financiar, însă doar faptul că vor face ceea ce le place le va da acel boost de energie de care aveau atâta nevoie.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 iunie 2023. Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) caută tot felul de soluții pentru lucrurile care nu funcționează la muncă. Pot fi destul de agitați, de stresați. Pot simți că toate oalele se sparg în capul lor.

Taurii și Fecioarele încep să vadă anumite lucruri care nu sunt tocmai în regulă în colectivul în care activează. Capricornii se lasă purtați de val până la mijlocul săptămânii, când, brusc, realizează că merg într-o direcție nepotrivită.

Previziuni astrologice la fel de interesante găsiți și pe pagina de YouTube ASTROFANATIK, unde îi întâlniți pe Mihai Voropchievici și Camelia Pătrășcanu.

 

ADVERTISEMENT