Life

Horoscop karmic realizat de Mihai Voropchievici. Zodiile care riscă să își piardă locul de muncă

Horoscop karmic realizat de Mihai Voropchievici. Maestrul runelor explică cele trei tipură de karmă și care sunt zodiile în vizor.
21.02.2024 | 16:33
Horoscop karmic realizat de Mihai Voropchievici Zodiile care risca sa isi piarda locul de munca
Horoscop karmic realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic realizat de Mihai Voropchievici! Maestrul runelor explică tipurile de karmă, într-o ediție specială marca ASTROFANATIK! Află câteva lucruri interesante de care este bine să ții cont în viitor!

Horoscop karmic realizat de Mihai Voropchievici

Despre karmă vorbim cu toții des, însă puțini știm cu adevărat cu ce forță vine ea. Primul tip de karmă este cea de agresivitate, care cuprinde zodiile Berbec, Balanță, Rac și Capricorn.

ADVERTISEMENT

În analogie cu semnele cardinale, această karmă corespunde oricărui fel de agresivitate. Agresivitatea de orice natură e specifică celor patru zodii. Poate fi o agresivitate exprimată prin violență, exercitată de o persoană asupra alteia, unei defectuoase utilizări a energiei sau a planului material, a problemelor din cuplu, uneori a rasismului.

Există dovada de autoritate înțeleasă greșit prin tiranie, intoleranță, duritate sau, în final, departajarea prin răceala față de partener sau membrii familiei. În viețile anterioare, zodiile au fost niște zodii care au dezvoltat mai mult calitățile negative indicate mai sus în detrimentul altei persoane.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic Mihai Voropchievici. Karma din viața anterioară se manifestă acum și trebuie undeva curățată. Karma se poate rezolva prin stăpânirea sexualității, a energiei mentale, a controlului, mai ales pentru cei care lucrează în politică. Pur și simplu, cele patru zodii trebuie să atenueze tendințele de agresivitate. Karma e creată în viețile precedente și apare prin tot soiul de încercări. Încercările pot fi conflictele cu alte persoane, ruptura de o asociație, ruptură provocată de certurile din familie, problemele cu legea.

Nerezolvarea karmei de agresivitate se poate răsfrânge și asupra organelor, în special asupra sistemului osos. Karma de agresivitate conduce, în final, pentru cei în activitate chiar la pierderea locului de muncă.

ADVERTISEMENT

Al doilea tip de karmă este cea de atașament posesiv. Se aplică semnelor fixe din zodiac: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Sunt două axe foarte puternice: Taur-Leu și Scorpion-Vărsător. Se referă la orice tip de posesivitate vizavi de persoanele iubite.

Fecioarele și Peștii, victimele karmei de ignoranță

Poate fi și o posesivitate asupra bunurilor materiale ori asupra unui animal. Karma reprezintă toate dezechilibrele emoționale, pasiunile nestăpânite, încăpățânarea, orgoliul, egocentrismul. Tipul de karmă despre care vorbim se rezolvă prin încercări precum: pierderi de posesiuni, pierderi de bani, răsturnări uluitoare de șansă. Cea mai dureroasă e chiar pierderea cuiva drag prin deces sau separare.

ADVERTISEMENT

Al treilea tip de karmă este karma de ignoranță. O practică zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Ea corespunde oricărei folosiri necorespunzătoare a cunoștințelor în scop egocentric, a unei comunicări deficitare, inclusiv minciuni și abuz de încredere.

Karma vine cu tot felul de erori, probleme în orice tip de începuturi, dificultăți în a se face înțelese persoanele și a le fi acceptate ideile. La mijloc stau și trădările diverse și boli precum cele de sistem nervos.

Horoscop karmic Mihai Voropchievici. Se poate îndrepta prin deschiderea spiritului, fără limite, prin trezirea conștiinței interioare, prin studiul psihologiei, a ezoterismului, a cercetării spirituale. E nevoie de lărgirea cunoștințelor mai ales în zona parapsihologiei.

După ce am văzut și această karmă de ignoranță, mai trebuie spus că depinde de fiecare să vadă care din cele trei tipuri de karmă se manifestă cel mai des în contact cu celelalte persoane, mai ales în cazurile extreme.

ADVERTISEMENT