Life

Horoscop Mihai Voropchievici. Cel mai vechi zodiac românesc. În ce lună se nasc cei cu protecție divină totală

Horoscop special realizat de Mihai Voropchievici. Află ce semn ești în cel mai vechi zodiac românesc, mai puțin cunoscut de lume!
21.04.2023 | 11:46
Horoscop Mihai Voropchievici Cel mai vechi zodiac romanesc In ce luna se nasc cei cu protectie divina totala
Horoscop Mihai Voropchievici. Totul despre cel mai vechi zodiac românesc. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Acest horoscop realizat de Mihai Voropchievici este considerat cel mai vechi din România. Află, în funcție de luna nașterii, ce semn zodiacal ești și ce caracteristici ai.

Horoscop Mihai Voropchievici. Acesta e cel mai vechi zodiac românesc

Luăm prima zodie din horoscopul românesc vechi, care este, de fapt, gromovnicul din bătrâni, stipulat de călugării bătrâni cu multe cunoștințe despre sistemul nostru solar.

ADVERTISEMENT

Prima zodie este zodia țapului, pentru cei născuți în ianuarie. Nativii Țap sunt afectuoși și nu uită să-și respecte promisiunile făcute. Uneori sunt energici și violenți, dar alteori blânzi și toleranți cu cei din jur. Se bazează mai mult pe carisma lor. La bătrânețe pot deveni irascibili și pot strica relațiile cu cei din jur.

Cei născuți în februarie sunt Udătorii. Cei născuți sub semnul Udătorului au înclinații artistice, sunt visători și dornici să învețe lucruri noi. Se pot trezi peste noapte cu averi mari și gustă viața din plin abia după vârsta de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Cei născuți în martie se enervează repede

Cei născuți în martie sunt în zodia Peștilor. Te poți alege cu câștiguri mari, îndrăzneț, dar și schimbător precum vremea de afară. Ai o mare deschidere spre învățătură. Te înfurii repede, dar la fel de repede te și calmezi. Acestor nativi le lipsește, în general, prudența.

Horoscop Mihai Voropchievici. Luna aprilie este luna zodiei Berbecului. Cei născuți în această lună sunt ușor de stârnit la vrajbă și război, pe care adesea le și câștigă. Nativii acestei zodii jură pe tot ce au mai sfânt și nu le pasă de consecințe. Ca să aibă credibilitate, jură pe ce au ei mai scump. Sunt gata să facă orice pentru a-și atinge scopurile. Datorită ambiției și devotamentului în muncă, aceștia vor avea noroc la bani.

ADVERTISEMENT

În luna lui Florar, luna mai, avem semnul Taurului. Taurii se declară familiști, dar de multe ori se plictisesc de persoanele care se află alături de ei. Abia spre anii bătrâneții descoperă credința în Dumnezeu, dar și pe cine au iubit cu adevărat. Au aptitudini antreprenoriale, știu cum să investească banii pentru a face profit.

În luna lui Cireșar, iunie, se află zodia Gemenilor. Sunt firi nestatornice, atrași de tot ce le face cu ochiul. Sunt buni parteneri de călătorie, motiv pentru care, pe parcursul vieții, vor avea parte de drumuri lungi în viață. Au înclinație spre filozofie și arte.

ADVERTISEMENT

Oamenii veniți pe lume în august au o inteligență rară

Luna lui Cuptor dă zodia Cancerului sau Racul. Acești nativi sunt ușor de impresionat, au firi calde, dar și o sensibilitate aparte. Viața le aduce multe surprize. Știu să se mulțumească de multe ori cu puțin. Pot face multe fapte bune și iubesc cu patimă, chiar dacă gelozia îi întărâtă, le calcă pe urme.

Cei născuți în august sunt Leii. Nativii din luna lui Gustar sunt inteligenți și buni strategi. Gustarii iubesc corectitudinea și dreptatea. Pot fi buni propovăduitori pentru alții. Își vor făuri soarta departe de familia unde s-au născut, undeva printre străini.

În luna septembrie avem zodia Fecioarei. Persoanele născute în septembrie sunt preocupate de învățătură. Norocul lor depinde uneori de oamenii care le vor fi alături pe parcursul vieții. Au o predispoziție mai mare la boli, iar spre bătrânețe mintea lor le poate juca feste, asta pentru că sunt ipohondri.

Horoscop Mihai Voropchievici. Arcașii, binecuvântați de Dumnezeu

Am ajuns la luna lui Brumărel, octombrie. zodia Cumpenei. Acești oameni sunt sinceri și iubitori de dreptate. Nu își trădează prietenii, în schimb vor fi trădați de prieteni, care vor deveni dușmani. Înțelepții străbuni spuneau că deși nu acceptă minciuna în viața lor, uneori se pot căsători din interes, nu din iubire.

Horoscop Mihai Voropchievici. Am ajuns la zodia Scorpiei, în luna lui Brumar, noiembrie. Acești nativi sunt înzestrați cu firi puternice, greu de stăpânit. Impulsivitatea îi determină pe unii să nu reușească în viață. Au noroc la bani, dar pot ajunge săraci la bătrânețe, deoarece sunt risipitori. Unii dintre ei formează de tineri o familie, dar mai târziu regretă alegerea făcută.

Luna decembrie este luna Arcașilor. Cei născuți în decembrie sunt binecuvântați de Dumnezeu. Ei sunt buni sfătuitori și au puterea de a-i motiva pe cei din jur. Pe plan sentimental, unii nativi vor avea eșecuri în viață. Asta nu îi va împiedica să fie fericiți.

Alte subiecte la fel de interesante dezvoltate de Mihai Voropchievici puteți găsi și pe pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

 

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română