Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 17 iunie 2021. Scorpionul face schimbări neașteptate

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru joi, 17 iunie 2021, aduce schimbări neașteptate pentru Scorpion. Ce se anunță pentru restul nativilor?
17.06.2021 | 07:58
Horoscop Neti Sandu joi 17 iunie 2021 Scorpionul face schimbari neasteptate
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru joi, 17 iunie 2021. Nativii se bucură de succes în plan profesional și personal, însă apar și situații neașteptate pentru unii dintre ei.

Vibrația zilei este 8 și nativii trebuie să aibă grijă la bani, să fie cumpătați Află din rândurile următoare care sunt previziunile complete ale astrologului de la Pro TV pentru fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: joi, 17 iunie 2021, pentru toți nativii

Berbec

S-ar putea să iei bani și te gândești să pleci undeva în weekend. Apar proiecte noi și ai curaj să începi lucruri noi în carieră, mai palpitante.

Taur

Ai parte de o reușită în plan profesional sau sentimental, poate chir ambele. Te gândești să lucrezi în plus ca să câștigi niște bani, dar vrei să-ți rămână timp și pentru cei dragi.

ADVERTISEMENT

Gemeni

S-ar putea să scoți niște bani din buzunar ca să înlocuiești niște obiecte uzate și poate cumperi și niște haine noi. Ai parte de rezolvări neașteptate și avansezi cu sarcinile care îți pot aduce bani.

Rac

Mai ai un pas până să pui în aplicare un proiect, mai ales că ai tot ce-ți trebuie. Te ocupi de tine, mergi la un control medical și îți faci toate analizele și investigațiile, ca să te asiguri că e totul în regulă.

ADVERTISEMENT

Leu

Poate iei niște bani și faci demersuri ca să poți lua tot ce ai de primit. Ai inițiative și acest lucru te ajută să dai lovitura în afaceri. Perseverența este foarte importantă și trebuie să-ți folosești toate resursele.

Fecioară

Te pregătești de o plecare, rezervi un loc și apelezi și la fondurile de rezervă. O să primești niște răspunsuri, poate și bani sau alte avantaje care îți vor fi de ajutor.

ADVERTISEMENT

Balanță

Sunt șanse să iei o recompensă, chiar și una mică, dar care să te stimuleze să lucrezi mai departe, mai ales că ai multe planuri. Poate primești aprobarea pe care o aștepți de ceva timp.

Scorpion

Ai mai mult curaj și faci niște schimbări la care nu te-ai fi gândit vreodată. Iei o decizie în legătură cu banii familiei, poate cumperi o casă, o mașină sau îi păstrezi pentru altceva.

Săgetător

Poate afli acum care a fost cauza unei suferințe și ai o stare bună dacă reușești să rezolvi problema. Apar provocări pe toate planurile și o să faci progrese vizibile, poate te relansezi cu ceva nou.

Capricorn

Reușești să te abții de la niște cheltuieli tentante și îți rămân bani. Sunt șanse să revină o persoană în viața ta și de data asta iei lucrurile în serios, mai ales dacă exită compatibilitate între voi. E șansa unei noi relații.

Vărsător

Poate o să ai o altă colaborare ca să câștigi în continuare niște bani în plus. Te vezi cu cineva care îți propune o activitate pentru timpul liber, un sport, ai nevoie să te relaxezi și să scapi de tensiuni.

Pești

Uită-te bine în jurul tău, poate persoana iubită e mai aproape decât crezi. Se rezolvă o situație de casă sau familie și o să închei niște eforturi de durată, acum poți respira în liniște.

ADVERTISEMENT