Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 10 aprilie. Fecioarele petrec timp cu persoana iubită

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 10 aprilie. Va fi o zi complicată pentru mulți dintre nativii zodiacului. Fecioarele își vor petrece timpul cu partenerul de viață.
10.04.2022 | 09:41
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 10 aprilie Fecioarele petrec timp cu persoana iubita
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță o zi complicată pentru nativii zodiacului. Vibrația zilei este 1, ceea ce înseamnă că oamenii vor face pentru prima dată ceva și își vor învinge frica.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 10 aprilie, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Cineva își dorește să petreceți mai mult timp împreună și poate ieșiți să luați masa în oraș. În jurul tău, fiecare vrea altceva și o să te dai peste cap în încercarea de a-i mulțumi pe toți.

ADVERTISEMENT

Taur

Cineva o să-ți ceară ajutorul într-o problemă delicată și o să accepți fără să stai pe gânduri. În plan social, o să te bucuri de recunoașterea celor din jur.

Gemeni

Simți nevoia de o plimbare, poate dai o fugă până la malul mării. E posibil să te invite cineva la o zi de naștere și o să-ți priască să mai ieși în lume și să socializezi.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu ai de ce să regreți dacă accepți să mergi la o petrecere în seara asta. Pot să revină în actualitate probleme pe care le-ai crezut rezolvate. Fii sincer ca să te simți eliberat.

Leu

Nimic nu te împiedică să te bucuri de timpul tău. E posibil să ieși în oraș cu cineva drag. În plan profesional, apar schimbări.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Petrece timp cu persoana iubită și ieșiți din monotonia în care v-ați afundat recent. De asemenea, relația cu familia extinsă se consolidează.

Balanță

Dacă ești singur, cunoști pe cineva cu care simți că te potrivești și a-ți putea avea o relație de lungă durată. Un prieten îți cere să îl însoțești la un eveniment caritabil.

ADVERTISEMENT

Scorpion

O să te deplasezi în alt oraș, poate pentru a aniversa ziua unui prieten aflat la distanță. Te gândești să te muți într-o casă nouă și faci primii pași în direcția asta.

Săgetător

O călătorie cu trenul te atrage astăzi. În plan sentimental, ai putea fi nevoit să iei câteva decizii importante, te gândești să duci relația la un alt nivel.

Capricorn

Cu ajutorul unui avocat, ai putea recupera niște bani care îți revin dintr-un contract. Faci pași mici pentru a restabili o relație pe care o credeai încheiată.

Vărsător

Vei lua parte la organizarea unui eveniment și o să faci față cu brio. Nu lua acum decizii cheie, nu este o perioadă potrivită.

Pești

Primești un semn din partea persoanei de care ești atras. Grupul tău de prieteni se îndreaptă în direcția corectă, vă susțineți reciproc și toată lumea are de câștigat.

ADVERTISEMENT