Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 29 august 2021. Balanța trebuie să se pună pe primul loc

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru a doua zi de weekend, duminică, 29 august 2021, aduce lucruri foarte frumoase.
29.08.2021 | 09:29
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 29 august 2021 Balanta trebuie sa se puna pe primul loc
ADVERTISEMENT

Semnele zodiacale se bucură de oamenii pe care-i întâlnesc și de lucrurile care li se întâmplă, mai anunță astrologul știrilor Pro TV. De asemenea, nativii apreciază mai mult lucrurile mărunte, dar valoroase.

Vibrația zilei este reprezentată de numărul maestru 11 și nativii au prilejul să dea dovadă de înțelepciune. Haideți, să vedem, în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 29 august 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Cheltui cu foarte mare lejeritate banii pe care-i ai, dar pe lucruri constructive, poate pe un spectacol unde să te relaxezi.

Taur

O reușită se cere neapărat sărbătorită alături de cei dragi, de familie și de prietenii apropiați. Împărtășește bucuria cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E cineva care te caută și ține cu dinadins să te scoată în oraș, la o plimbare ceva. Îi face plăcere să petreceți timp împreună.

Rac

E cazul să chemi pe la tine gașca de prieteni, să nu se răcească prea rău relațiile de amiciție. Și așa nu v-ați mai văzut de mult.

ADVERTISEMENT

Leu

Bucură-te de această zi pentru a practica un sport sau fă o activitate în timp liber, care să te scape de stres, să te deconecteze.

Fecioară

Te bucuri de vizita unor prieteni pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme. Se pare că nu te-au uitat, așa cum ai crezut până acum.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se anunță o zi numai bună pentru a avea grijă de tine. Poți merge la spa sau la stilist, dar nu neglija nici latura psihică, să fie un echilibru.

Scorpion

E cineva care intră în viața ta și reușește să țină pasul cu tine. Se poate construi o relație de dragoste extrem de frumoasă, asta dacă ești singur.

Săgetător

Primești o invitație de nerefuzat la masă. O persoană îți propune să lucrați împreună și să puneți la bătaie toate ideile pe care le aveți.

Capricorn

O zi în care trebuie să scoți niște bani din buzunar pentru ai tăi, pentru familie, asta pentru că aveți nevoie cu toții de o plimbare la aer curat.

Vărsător

Posibil să faci un drum până la niște rude pentru că ai de împărtășit o veste foarte bună despre realizările din ultima perioadă.

Pești

Nu rata invitația de a merge la un eveniment monden, poate la un spectacol unde cu siguranță, te vei distra de minune.

ADVERTISEMENT