Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 12 mai 2022. Ofertă de nerefuzat pentru Balanță

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru joi, 12 mai 2022, aduce o zi reușită. Nativii repară toate acele lucruri pe care nu le-au realizat până acum.
12.05.2022 | 07:05
Horoscop Neti Sandu pentru joi 12 mai 2022 Oferta de nerefuzat pentru Balanta
Horoscop Neti Sandu pentru joi, 12 mai 2022, de la zodie la zodie. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Celebrul astrolog de la știrile Pro TV mai anunță că zodiile spun ce au pe suflet cu sinceritate și niște situații se îndreaptă vizibil. Vibrația zilei este 3 și comunicarea trebuie îndreptată ca să ne înțelegem.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 12 mai 2022, de la zodie la zodie

Berbec

E bine să treci în revistă valabilitatea actelor, să nu fie vreunul expirat pentru că o să ai mari probleme după.

ADVERTISEMENT

Taur

Sunt niște cheltuieli legate de casă. Astrele anunță că sunt rate de achitat și pentru asta trebuie regândită politica monetară.

Gemeni

Există intenția de a lucra ceva în paralel, dar încă nu ești convins că ar fi bine. O să vezi din iunie dacă poți face asta sau nu.

ADVERTISEMENT

Rac

Munca îți este răsplătită. E posibil să primești o funcție, un surplus la salariu și în plus, îți crește cota de popularitate.

Leu

Se poate să iei parte la un proiect particular, să te bucuri de succes pentru că ești într-un vârf de formă perioada asta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Apelezi la un credit bancar pentru achiziționarea unei case sau pentru a cumpăra altă mașină, asta pentru că nu te descurci doar cu salariul.

Balanță

Apare un angajator care vine cu o ofertă de nerefuzat. Ai timp să te gândești până luna viitoare, să te mai interesezi în dreapta și-n stânga.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ți se lansează invitația de a pleca în weekend pe undeva. Nu este cazul să spui Nu pentru că ești dornic de socializare, de ieșit la o plimbare.

Săgetător

E cineva de care ești atașat sufletește, dar a păstrat o distanță care a răcit relația. Acum este timpul pentru a resuscita legătura.

Capricorn

Urmezi niște cursuri, poate practici un sport ca să te dezmorțești. Ți-a ajuns cât ai muncit în ultima perioadă.

Vărsător

Lucrezi cu spor în formula de grup. Este o zi în care fructifici o șansă de a le fi de ajutor unor oameni lipsiți de privilegii.

Pești

Te ocupi de casă, poate repari sau înlocuiești câte ceva. E momentul să valorifici altfel spațiul în care stai.

ADVERTISEMENT