Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 28 martie 2022. Nativul Rac primești bani

Horoscopul realizat de celebrul astrolog Neti Sandu pentru luni, 28 martie 2022, aduce o zi cu foarte multe reușite pentru majoritatea semnelor zodiacale.
28.03.2022 | 07:10
Horoscop Neti Sandu pentru luni 28 martie 2022 Nativul Rac primesti bani
ADVERTISEMENT

Cititorul în stele de la știrile Pro TV mai anunță că zodiile primesc ce li se cuvinte și se achită de niște obligații morale. Li se face dreptate. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 1 și e bine să începem ceva în care credem cu tărie.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 28 martie 2022, de la nativ la nativ

Berbec

Apar mai multe oferte de lucru. E cazul să alegi ceva care este pe gustul tău, dar să aducă și un venit foarte mare.

ADVERTISEMENT

Taur

Ți-ai cam neglijat sănătatea și nu mai merge așa. E timpul să faci o vizită la doctor pentru un set de analize medicale.

Gemeni

Se anunță succes la preocupările de tip intelectual, la școală, poate și copiii trec cu bine de teste. E posibilă semnarea unor acte.

ADVERTISEMENT

Rac

Intră bani în conturi, cu întârziere poate, dar faci un efort să nu-i cheltui pe toți. E bine să ai de buzunar dacă pleci de undeva.

Leu

Este o reușită în sfera comunicării cu partenerul de cuplu. Se sting conflicte mai vechi, iar relația capătă o altă nuanță.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pot trece niște apropiați pe la tine, ocazie cu care afli lucruri noi care îți folosesc. Poate găsești o idee de afacere.

Balanță

Întâlnire cu cineva care îți apără drepturile și se luptă să vă managerieze imagineA. Este vorba de un avocat sau un PR.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Primești ceva nou la locul de muncă. E posibilă o colaborare în care să te implici din toate punctele de vedere.

Săgetător

Ai prilejul să pui în practică o idee, să cultivi un talent și să te eliberezi de stresul acumulat în ultima perioadă.

Capricorn

Apar oferte de lucru, dar nu ești decis să schimbi locul de muncă. Ești genul de persoană conservatoare, dar te mai gândești.

Vărsător

Se poate să faci niște achiziții, să aranjezi frumos locuința. Te pregătești de sărbători sau chiar pentru o nuntă în familie.

Pești

Ai o revelație și înțelegi care este cauza unor lucruri inexplicabile. În sfârșit, ajungi la un echilibru interior.

ADVERTISEMENT