Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 19 aprilie 2022. Balanța consolidează relația de dragoste

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru marți, 19 aprilie 2022, aduce o zi cu eforturi. Luna este în zodia Săgetător, în timp ce Jupiter este în Pești.
19.04.2022 | 07:01
Horoscop Neti Sandu pentru marti 19 aprilie 2022 Balanta consolideaza relatia de dragoste
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 19 aprilie 2022, de la nativ la nativ. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Celebrul astrolog de la știrile Pro TV mai spune că zodiile dau zor să termine treburile complicate, să se elibereze până de sărbători. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 1 și e bine să o luăm de la capăt cu toată convingerea.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 19 aprilie 2022, de la nativ la nativ

Berbec

Este o zi numai bună pentru a primi o parte din banii care ți se cuvin. În felul acesta ai de cheltuială și mai ales de cadouri.

ADVERTISEMENT

Taur

Se poate să fie ceva probleme de rezolvat la școală. Copiii trebuie supravegheați la lecții sau e nevoie să fie duși la antrenamente.

Gemeni

Apare cineva care vrea să știe dacă rămâne valabilă invitația de Paște sau poate te-ai răzgândit și o lași pe 1 mai.

ADVERTISEMENT

Rac

E posibil să fie ceva obligații care te țin acasă de sărbători. Este o perioadă numai bună pentru a chema familia la tine.

Leu

Se anunță o zi perfectă pentru înscrierea la cursuri, pentru examene sau un interviu. Astrele spun că o să te descurci frumos.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E cineva interesat de o relație. Este o legătură care ar putea aduce un echilibru emoțional pentru ambii parteneri, chiar e nevoie.

Balanță

Relația de cuplu se poate consolida. Petreceți sărbătorile împreună și lăsați deoparte toate neînțelegerile care v-au sabotat.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ești ocupat până peste cap și din păcate, nu ai timp pentru jumătatea ta. Asigură-l că îi ești fidel, să știe acest lucru.

Săgetător

Primești o confirmare de la autorități care îți dau mână liberă să începi o afacere sau niște lucrări care țin de construcție.

Capricorn

Apare cineva cu care ai foarte multe puncte în comun și care speră să aveți o relație de cuplu armonioasă.

Vărsător

Te gândești dacă duci mai departe o colaborare sau alegi alta mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Pești

Apar solicitări din toate direcțiile și trebuie să faci niște alegeri, să semnezi niște contracte, posibil și de colaborare.

ADVERTISEMENT