Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 4 august 2021. Leii au proiecte noi

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru miercuri, 4 august 2021. Ce vești primesc nativii celor 12 zodii.
04.08.2021 | 07:48
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 4 august 2021 Leii au proiecte noi
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog al știrilor ProTv anunță că ziua de miercuri vine cu vești amestecate. Apar tot felul de situații la care nu ne așteptăm. Unii nativi primesc o sumă de bani, în timp ce alții ar trebui să mai treacă pe la medic.

Vibrația zilei este 4, deci trebuie să avem grijă de noi, dar și de persoanele apropiate.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 4 august 2021. Leii au proiecte noi

Berbec

Veți fi ușor decepționați pentru că ați avut prea mari așteptări de la persoana iubită. Este clar că s-a întâmplat ceva. Nici comunicarea nu este tocmai bună.

ADVERTISEMENT

Taur

Veți face unele lucrări pe acasă. Vreți să recondiționați ceva, amenajați un loc pentru relaxare.

Gemeni

Ați putea primi o sumă de bani și mergeți să petreceți cu niște prieteni care vă sunt dragi și pe care nu i-ați mai văzut de ceva timp.

ADVERTISEMENT

Rac

Planificați o întâlnire cu rudele. Este posibil să puneți la cale diferitele evenimente care vor apărea în familie, dar și să petreceți vacanța împreună.

Leu

Ați putea primi o ofertă pentru un loc de muncă. Acest lucru vă poate aduce recunoașterea celor din jur, dar și mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este o zi bună să aveți grijă de voi. Poate mergeți la un medic, apoi la un stilist și de ce nu chiar la un nutriționist dacă este necesar.

Balanța

Primiți o invitație de a petrece sfârșitul de săptămână undeva. Poate o excursie într-un oraș, un botez sau o aniversare.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Este momentul să vă expuneți strategiile, ideile, proiecte noi. Poate vi se alătură niște oameni pentru a face un parteneriat.

Săgetător

Ați găsit o destinație de vacanță la care vă tot gândiți. Așa că sunteți dispuși să faceți un mic efort financiar pentru a vă duce.

Capricorn

Doriți să faceți niște cursuri așa că încercați să găsiți ceva care să vă atragă. Eventual veți da chiar și un examen. Ați putea găsi și pentru copii o școală.

Vărsător

Aveți o conversație cu ființa iubită, dar pare că sunteți ușor derutat. Poate aveți nevoie de momente de liniște pentru că sunteți obosiți.

Pești

Este o perioadă foarte bănoasă așa că vă puteți face unele plăceri. Poate este vorba de o vacanță la care vă tot gândiți.

ADVERTISEMENT