Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 4 septembrie 2021. Berbecii se întâlnesc cu un prieten vechi

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 4 septembrie. Vești bune pentru mai mulți nativi.
04.09.2021 | 09:37
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 4 septembrie 2021 Berbecii se intalnesc cu un prieten vechi
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro Tv anunță că este o zi în care se dau cărțile pe față. Unii nativi au o mulțime de întrebări și vor primi și răspunsuri.

Vibrația zilei este 4. Mai mult ca niciodată avem grijă de cei dragi și de noi.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 4 septembrie 2021. Berbecii se întâlnesc cu un prieten vechi

Berbec

Este posibil să reluați o relație mai veche după ce fiecare a înțeles unde a greșit. Puteți să vă întâlniți cu cineva care vă dă detalii despre ceva de lucru.

ADVERTISEMENT

Taur

Partenerul vă acuză de unele lucruri și apar discuții, chiar dacă încercați să vă disculpați. Ați putea avea musafiri, niște prieteni pe care nu i-ați mai văzut de mult.

Gemeni

Aveți treburi de făcut, dar nu aveți chef, așa că plecați reped de acasă. Se poate să înțelegeți unele lucruri care vor duce la sudarea relației cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să primiți niște bani. Puteți merge cu cei dragi undeva unde vă face plăcere, la o terasă poate. Este posibil să mergeți la munte sau la mare o zi să vă mai destindeți.

Leu

O să primiți un cadou. Cineva vă admiră și vă acordă atenție, iar voi vă simțiți foarte bine. Poate mergeți la o zi de naștere și vă întâlniți cu prieteni vechi, dar vă faceți și unii noi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Faceți rost de bani de buzunar. Poate primiți o datorie sau dați unele lucruri de prin casă. Poate mergeți într-o vizită pentru că aveți prieteni de care vă este dor pentru că nu i-ați mai văzut de mult. Aveți și treabă însă.

Balanță

Este posibil să vă faceți planurile de nuntă, vă gândiți chiar și la copii. Este posibil să mai aveți treabă la serviciu. mergeți și la un eveniment botez, nuntă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

primiți o propunere interesantă, o excursie rapidă. Ieșiți la plimbare și faceți mișcare. Poate să fie revigorant.

Săgetător

O activitate vă poate dezmorți. Așa și copiii pot să facă ceva sport. Poate mergeți la un spectacol la care să și participați.

Capricorn

S-ar putea să aveți musafiri, care vin de departe. Așa că vă faceți programul în funcție de ei. Apropiații își doresc să dați o fugă la munte sau la mare.

Vărsător

Poate cunoașteți o persoană care în timp va deveni foarte apropiată. Cineva așteaptă un răspuns de la voi și vă scoate în oraș pentru că nu mai are răbdare.

Pești

Ați lansat o afacere, iar acum vă vin și banii. mergeți undeva, la o masă poate și discutați chestiuni importante cu partenerii. Poate începeți un proiect.

ADVERTISEMENT