Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 8 octombrie 2021! Săgetătorii semnează un contract

Neti Sandu a făcut horoscopul pentru vineri, 8 octombrie 2021, o zi în care se rezolvă mai multe probleme.
08.10.2021 | 08:02
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 8 octombrie 2021 Sagetatorii semneaza un contract
ADVERTISEMENT

Previziunile astrale ale zilei de astăzi, 8 octombrie 2021.  Neti Sandu, astrologul de la Pro TV, anunță o zi în care luam decizii bune, pentru că alegem proiecte care vor avea succes.

Vibrația zilei este 8 ceea ce înseamnă că avem mare grijă la cheltuieli.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 8 octombrie 2021! Săgetătorii semnează un contract

Berbec

Este posibil să vă înțelegeți cu cineva care vă propusese o afacere, dar până acum lucrurile nu fuseseră foarte clare. Cineva s-ar putea să reușească să se apropie de voi. A mai făcut încercări și în trecut, dar voi nu ați reacționat.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să ieșiți în oraș cu cineva care v-a mai invitat, dar voi nu ați avut timp. S-ar putea să recuperați niște bani.

Gemeni 

Vi se recunosc meritele sau unele calități. O plimbare alături de persoana iubită vă va face bine. Aflați lucruri noi.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să apară persoana pe care o așteptați de atâta vreme. Poate faceți unele lucrări prin casă, amenajați sau renovați. Unii nativi poate au nevoie de o cameră pentru un copil nou născut.

Leu

Și Leii ar putea întâlni o persoană care le trezește interesul și poate se leagă o relație. O zi în care aveți de rezolvat tot felul de lucruri. Poate duceți niște acte, plătiți taxe. Poate e legat de cei mici.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este posibil să semnați niște acte importante, un nou contract pentru un loc de muncă. Vă bate gândul să vindeți o proprietate pentru a avea bani să vă luați alta.

Balanță

O să fiți într-o formă foarte bună, pentru că ați rezolvat o problemă de sănătate care vă sâcâia în ultima perioadă. Demarați proiecte noi după ce s-au rezolvat unele chestiuni din trecut.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Cineva vă vizitează și aveți șansa să uitați de toate problemele. Nu este exclus să începeți o relație. Dacă aveți bani poate ieșiți la o plimbare.

Săgetător

Sunteți puși de schimbări. Vreți să aveți mai multă grijă de voi. Poate schimbați puțin look-ul sau hainele. S-ar putea să semnați un contract nou, totuși unele restanțe vă dau bătăi de cap.

Capricorn 

Poate cineva vă propune o colaborare și trebuie să vă împărțiți timpul. S-ar putea să primiți o invitație pentru un eveniment la care veți fi în centrul atenției.

Vărsător 

Aveți ceva de transmis, de spus celorlalți. Poate este vorba despre un discurs online sau susțineți o lucrare. Poate primiți o invitație și mergeți într-o excursie.

Pești

Așteptați un răspuns de cav vreme, iar acesta poate să vină astăzi. Primiți niște bani, dar nu cheltuiți tot. Trebuie să mai și păstrați poate ieșiți undeva.

ADVERTISEMENT