Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 23 – 29 aprilie 2022. Fecioarele ar trebui să se relaxeze de Paște

Horoscop Urania pentru săptămâna 23 – 29 aprilie 2022. Astrologul a explicat ce se întâmplă cu fiecare semn zodiacal de Paște și în perioada următoare.
22.04.2022 | 13:06
Horoscop Urania pentru saptamana 23  29 aprilie 2022 Fecioarele ar trebui sa se relaxeze de Paste
Horoscop Urania pentru săptămâna 23 – 29 aprilie 2022. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Urania prezintă previziunile astrale pentru fiecare zodie în săptămâna 23 – 29 aprilie 2022. Unele zodii vor avea parte de situații dificile, mai ales la începutul acestui interval. Iată ce se întâmplă cu nativii în perioada următoare!

Horoscop Urania pentru săptămâna 23 – 29 aprilie 2022. Ce spun astrele despre fiecare nativ

Berbec

Acești nativi ar putea avea parte de situații mai puțin obișnuite pentru ei. Prietenii i-ar putea pune în situația de a face ceva nou, de a ieși din zona de confort, lucru care nu-i va face să se simtă bine.

ADVERTISEMENT

Cele cinci planete care vor tranzita zodia Pești îi vor ajuta pe Berbeci să descopere înțelesuri noi asupra realității sau trecutului. Sunt mai motivați să rezolve un anumit lucru.

Taur

Taurii se vor lovi de obstacole în privința realizării unui proiect. Vor avea nevoie de o perioadă în care să înțeleagă ceea ce se petrece în jurul lor. Se bucură de armonie în relațiile de prietenie și primesc sprijinul de care au nevoie. Petrec timp alături de persoanele cu care au lucruri în comun.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Apar obstacole și încurcături pe 23 aprilie, în prima parte a zilei, legat de felul în care evoluează rezolvarea unei probleme financiare sau patrimoniale. Până pe 25 aprilie vor lua contact cu persoane care vin cu noi idei și reguli. Acestea îi fac pe nativi să devină sceptici și să nu le pună în aplicare fără a le analiza foarte bine înainte.

Rac

Între 23 și 25 aprilie, Racii se vor lovi de evoluția neobișnuită a unui demers pentru primirea unei sume de bani sau pentru acordarea unui beneficiu.

ADVERTISEMENT

Anumite persoane vor obiecta și vor invoca motive care întârzie luarea unor decizii. Persoanele tinere pot fi motivate să-și continue studiile, mai ales dacă se găsește o soluție pentru ei și e vorba de un talent.

Leu

Relațiile parteneriale pot deveni dificile între 23 și 25 aprilie din cauza unor dispute și contradicții cu persoane cu care colaborau foarte bine până acum. Pot apărea surprize, plăcute sau nu, în viața soților. Vor primi cadouri sau favoruri în intervalul 25 –27 aprilie.

ADVERTISEMENT

Leii nu vor fi toleranți în privința anumitor idei, soluții, opinii sau propuneri dacă acestea nu sunt bazate pe aceleași viziuni ca ale lor.

Fecioară

Anumite mesaje îi pot indispune sau chiar enerva pe acești nativi la începutul zilei de 23 aprilie. Ar trebui să încerce să evite factorii de stres între 23 și 25 aprilie și chiar să nu facă anumite eforturi, ci să se relaxeze. Pot avea parte de rezolvări și împăcări în planul relațiilor parteneriale.

Previziunile complete ale astrologului Urania, pentru toate cele 12 semne zodiacale, pot fi citite numai pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT