News

Horoscop zilnic, sâmbătă, 22 iunie: Taurii aruncă cuvinte dure la adresa prietenilor

21.06.2019 | 17:12
Horoscop zilnic sambata 22 iunie Taurii arunca cuvinte dure la adresa prietenilor
ADVERTISEMENT

Astrologii au pregătit horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 22 iunie. Încă de vineri s-ar putea să ne simțim ușor schimbați având în vedere cele trei evenimente astrologice care s-au produs în această săptămână. Este vorba de solstițiul de vară, Soarele a intrat în zodia Rac și Neptun a intrat în mișcare retrogradă, vineri. FANATIK.RO vă prezintă ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 22 iunie

Luna în Pești guvernează evenimentele din acest weekend. Nativii celor 12 zodii europene debordează de energia visătoare și sensibilă a acestui fenomen. Neptun Retrograd a început de vineri, 21 iunie și se află în această fază până pe 27 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Berbec

Nativii din această zodie au parte de o trezire emoțională legată de persoana iubită. Vor descoperi ori că persoana iubită este cine credeau, ori, din contră, abia acum îi descoperă adevărata față. Vor fi la extreme, oricum. Sfatul nostru este să fii atent „din prima” cine este ființa de lângă tine.

Taur

Cuvintele sunt arme cu două tăișuri, iar în cazul tău vorbele vor răni persoane la care ții. Îți pierzi cumpătul foarte ușor, rănești oamenii din jur și nu mai poți retrage ce ai spus. Partenerul de viață se apără și s-ar putea să te mire reacția sa.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gândurile, emoțiile și sentimentele tale pentru persoana iubită decurg într-om mod firesc. Relația este menită să își extindă orizonturile. Cheia fericirii se află în buzunarul tău. Este un moment prielnic pentru a duce relația la un alt nivel.

Rac

Cei născuți sub acest semn zodiacal au parte de zile emoționante și delicate legat de capitolul iubire. S-ar putea să iasă scântei dacă nu renunți la opiniile tale puternice. Partenera are răspunsurile „la ea”, cum se spune, și atitudinea ei va isca o ceartă de proporții.

ADVERTISEMENT
Horoscop zilnic, sâmbătă, 22 iunie
Horoscop zilnic, sâmbătă, 22 iunie. Vezi ce schimbări aduce Luna în Pești celor 12 zodii europene. Sursa foto: sfatulparintilor.ro

Leu

Nativii singuri vor fi vrăjiți de o persoană care le va arăta lumea în care trăiesc. Cei care sunt deja într-o relație au parte de răsfăț, cadouri, afecțiune și bucurie. Aceste sentimente pot fi în exces, dar uneori poate fi un lucru bun.

Fecioară

Realizezi că este cineva obsedat de persoana ta și te vei simți inconfortabil și ciudat. În cazul în care ești singur sunt șanse mari să întâlnești o persoană pe care vrei să o cunoști fizic înainte de a o cunoaște sufletește.

ADVERTISEMENT

Balanță

Transmiți foarte ușor ceea ce gândești. Ideile tale îi pot impresiona pe cei din jurul tău. Dacă cineva nu este pe aceeași lungime de undă cu tine cauți alți parteneri de conversație cu care poți duce la bun sfârșit un subiect.

În momentul în care vei realiza că persoana de lângă tine poate fi iubită cu defectele și ideile sale fixe, atunci vei putea să duci relația la următorul nivel. Etapa care va veni este una realistă și nu are nicio legătură cu basmele.

Săgetător

Treci printr-o perioadă hipersensibilă și emoțională, iar emoțiile tale sunt peste limitele normale. Viața ta amoroasă are nevoie de mai multă atenție. Nu-ți mai plânge de milă dacă ești sigur. Starea ta nu este deloc cea caracteristică zodiei.

Capricorn

Și tu, și partenerul de viață vreți să dețineți controlul și să aveți mereu dreptate. Încearcă să repari ce s-a stricat în relația de cuplu pentru că nu rezolvi nimic dacă ești mândru și prins în lupta cu propriul ego. Uneori este bine să mai și cedezi.

Vărsător

Nativii acestei zodii se bucură de plăcerile vieții. Întâlnirile amoroase sunt la tot pasul și te fac să te simți adorat și atractiv. Mare atenție la ce-ți dorești, s-ar putea să se îndeplinească. Nu întotdeauna un vis împlinit este echivalent cu bucuria.

Pești

În scurt timp îți vei da seama că persoana de lângă tine nu este așa cum te-ai așteptat. Toată chimia dintre voi a dispărut și decizi să vă cunoașteți mai bine înainte să te arunci cu capul înainte. Nativii aflați într-o relație de cuplu află că au fost trădați.

 

ADVERTISEMENT