Sport

„I-aș da pe toți afară!”. Soluția radicală a lui Mitică Dragomir pentru revitalizarea Universității Craiova

Dumitru Dragomir a desființat strategia de transferuri de la Universitatea Craiova. Îi face praf pe toți fundașii centrali.
25.02.2024 | 12:15
Ias da pe toti afara Solutia radicala a lui Mitica Dragomir pentru revitalizarea Universitatii Craiova
Dumitru Dragomir a găsit soluția pentru problemele de la Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir i-a criticat dur pe Gjoko Zajkov, Raul Silva, Juraj Badelj și Karlo Tomasec de la Universitatea Craiova. Fostul președinte al LPF îl sfătuiește pe Mihai Rotaru să îi dea afară.

Dumitru Dragomir îi face praf pe fundașii centrali ai Universității Craiova: „Niciunul nu e bun”

Dumitru Dragomir a analizat la „Max Profețiile lui Mitică” stoperii lui Ivaylo Petev: „Prea multe modificări pe posturi acolo. Bine, nici n-au. Niciunul nu e bun. Pe toți i-aș da afară. A jucat fundaș central cu Screciu”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF ar reprofila însă un jucător de la mijloc în defensivă: „Sunt rari oamenii care știu să facă echipe și loturi. Căpățînă a jucat pe patru posturi în ultimele patru meciuri, dar asta înseamnă că are valoare. 

Eu o spun acum: e cel mai bun fundaș dreapta din România dacă îl lasă să joace măcar două jocuri unul după altul. Dau scris, direct la echipa națională titular joacă”, a surprins „Oracolul”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, sfaturi pentru Ivaylo Petev în privința lui Căpățînă și Screciu: „Lângă el trebuie adus unul magaoaie”

Dumitru Dragomir a subliniat în continuare: „N-am vorbit de două ori în viața mea cu el. Eu am insistat să fie adus la Voluntari când m-a rugat Pandele să îi ajut să scape echipa de la retrogradare.

El este mijlocaș dreapta dar nu dă randamentul cel mai bun pe postul ăsta. Cel mai bun randament e pe postul de fundaș dreapta pentru că are capacitate de efort ieșită din comun și are travaliu. 

ADVERTISEMENT

Ascultă-mă ce îți spun. Dacă îl lasă trei jocuri legate și nu se duce la echipa națională pe postul ăsta să nu îmi ziceți Dragomir”, a mai surprins Dragomir la „Max Profețiile lui Mitică”, emisiunea care e LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni de la 13:30.

Fostul președinte al LPF știe care e marea problemă la stoperii Craiovei: „Ce e asta numai viteza întâi și a doua?”

Dumitru Dragomir știe unde sunt deficitarii fundașii centrali ai Universității Craiova: „Iar fundașii centrali de la Craiova, toți, niciunul nu e fotbalist. Degeaba. Ce e asta numai viteza întâi și a doua? Hai mă, lasă-mă”.

ADVERTISEMENT

Așa că Mitică Dragomir îi propune lui Ivaylo Petev să îl reprofileze pe Vladimir Screciu: „Da, e fotbalist. Dar lângă el trebuie să aducă unul mai magaoaie, mai înalt așa. Mai pe viteză”. 

Universitatea Craiova vrea să transfere un fundaș central de la FC Botoșani

Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Mihai Rotaru a pus ochii pe Rijad Sadiku, fundașul central al lui Bogdan Andone: Am o informație dinspre acea zonă că au pus ochii pe un fundaș central. Egalul de la Botoșani s-ar putea să fie cu folos pentru Craiova. A fost un adversar stoper care pare interesant pentru Universitatea Craiova și este vorba de Sadiku.

Sadiku este unul dintre stoperii pe care Craiova îi ia în calcul pentru sezonul următor. Este clar că au probleme la fundașii centrali. Ai patru fundași centrali și tu joci cu Screciu acolo”.

Dumitru Dragomir a desființat toți fundașii centrali ai Universității Craiova. Soluție pentru Petev

ADVERTISEMENT