Sport

Conducerea FCSB, pusă la zid pentru absența lui Dawa cu U Cluj: „Un club serios îi lua avion privat!”

Mitică Dragomir pune la zid conducerea FCSB pentru absența lui Joyskim Dawa cu U Cluj. Cum ar fi trebuit să procedeze clubul.
19.02.2024 | 14:55
Conducerea FCSB pusa la zid pentru absenta lui Dawa cu U Cluj Un club serios ii lua avion privat
Conducerea FCSB, pusă la zid pentru absența lui Dawa cu U Cluj: „Un club serios îi lua avion privat!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa se pregătește în Franța după ce soția lui a născut, însă nu va ajunge la timp pentru meciul cu U Cluj. Mitică Dragomir nu înțelege cum conducerea FCSB a tratat astfel situația stoperului și l-a putut pierde pentru partida din deplasarea cu trupa lui Ioan Ovidiu Sabău.

Conducerea FCSB, pusă la zid pentru absența lui Dawa cu U Cluj: „Un club serios îi lua avion privat!”

„Roș-albaștrii” au bătăi mari de cap din cauza numeroaselor absențe din lot înaintea confruntării cu Universitatea Cluj. Alex Băluță este răcit, Joyskim Dawa nu poate reveni la timp, iar Alex Pantea s-a accidentat și riscă să rateze întreg sezonul 2023-2024, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a pus tunurile pe conducerea FCSB pentru că l-a lăsat pe Dawa să plece în Franța pe cont propriu și astfel să rateze partida cu U Cluj. „Oracolul de la Bălcești” spune că „roș-albaștrii” trebuiau să îi pună la dispoziție un avion privat pentru a-și vedea copilul, iar apoi să revină în țară.

„Mai bine joacă când le lipsesc jucătorii. U Cluj are echipă bună, iar dacă hipopotamii pot să tragă la joc cum trebuie are meci greu Steaua. Asta e o tâmpenie, mai lăsați-mă că e normal. Un club serios îi ia un avion privat, îl trimite, îl vede, se urcă în avion și vine înapoi.

ADVERTISEMENT

Încă o dată spun, un club serios care știe meserie îi ia un avion privat, așteaptă șase ore în aeroport avionul privat și se întoarce. Costă 10.000 de dolari, maxim 12.000. Dawa este un fotbalist care poate să joace la orice echipă din Germania și Anglia”, a declarat Dragomir la „MAX Profețiile lui Mitică”, emisiune în direct doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Cine joacă în locul lui Dawa cu U Cluj: „Mai bine muți un singur un jucător din angrenaj”

Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cine îi ia locul lui Dawa lângă Ngezana cu Universitatea Cluj. Ovidiu Popescu va fi fundaș central în Ardeal și analizează și ce alte soluții mai mare FCSB pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

„În acest moment, discuția este clară la FCSB cine joacă în locul lui Dawa. Eu știu că Ovidiu Popescu joacă fundaș central. Logica este în felul următor: mai bine muți un singur un jucător din angrenaj. 

Baba Alhassan probabil nu joacă pentru că au nevoie totuși și de rezerve. Ei n-au pe cine să bage. Nu mai au bancă. Crețu joacă în dreapta, Lixandru cu Șut în fața apărării, Tavi Popescu că e under-ul care va juca, Olaru și Florinel Coman, Miculescu în față. Cam așa arată echipa.

ADVERTISEMENT

Ca bancă ai Baba Alhassan, Radaslavescu și mai este Nana Antwi care probabil va debuta la Cluj. Din informațiile mele știu că inclus vineri la ultimul antrenament tactic s-a făcut cu Ovidiu Popescu lângă Ngezana. 

E un moment important și dacă ei trec de acest meci cu problemele pe care le au deja și încrederea e altfel chiar dacă n-au bancă”, a dezvăluit Cristi Coste.

Mitica Dragomir, REACTIE SPUMOASA la PROBLEMELE de lot ale FCSB pentru meciul cu U Cluj

ADVERTISEMENT