Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„I-ați băgat pe Colțescu, pe Hațegan, a fost pace!”. Becali, laude pentru arbitrii de la FCSB – Rapid, dar „săgeți” despre arbitre

Gigi Becali a lăudat arbitrajul din FCSB - Rapid, dar a trimis săgeţi spre FRF referitor la delegarea arbitrelor şi a regulii U-21.
09.11.2023 | 00:39
Iati bagat pe Coltescu pe Hategan a fost pace Becali laude pentru arbitrii de la FCSB  Rapid dar sageti despre arbitre
„I-ați băgat pe Colțescu, pe Hațegan, a fost pace!” Becali, laude pentru arbitrii de la FCSB – Rapid, dar „săgeți” despre arbitre”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat cu 2-1 derby-ul cu FCSB şi s-a apropiat la două puncte de roş-albaştri. Arbitrajul lui Sebastian Colţescu a fost foarte bun, “centralul” având o singură fază fierbinte, în final de meci, judecată cu VAR. Atunci a dictat offside la golul de 2-2 al roş-albaştrilor.

„I-ați băgat pe Colțescu, pe Hațegan, a fost pace!”

Gigi Becali l-a lăudat la finalul meciului pe Sebastian Colţescu, dar a trimis săgeţi către FRF la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, fiind nemulţumit de delegările arbitrelor în meciurile masculine, dar şi de regula U-21:

ADVERTISEMENT

“Vreau să îi spun lui Stoichiţă. Ai văzut ce înseamnă pacea? L-aţi băgat pe Colţescu, l-aţi băgat pe Haţegan. Aţi spus: «Hai să nu mai fie mizerii. Chiar dacă ne atacă Gigi, hai să facem dreptate».

L-aţi băgat pe Colţescu, pe Haţegan, foarte bine aţi făcut, să nu mai existe nenorociri. Vă mai spun un lucru, ca să nu existe discuţii şi nenorociri pentru ce să vă certaţi voi cu noi, când te fapt noi vă ţinem pe voi?

ADVERTISEMENT

“Să arbitreze bărbaţii la bărbaţi, că e urât, mă”

Schimbaţi regula cu Cupa României, că e batjocură. Cum adică să fii FCSB şi să joci trei deplasări. Pe urmă, schimbaţi regula U-21 şi la revedere! O altă chestiune, o rugăminte. Bă, hai să nu ne facem noi acum…

Nici în Anglia nu văd, nici în Franţa, nici în Italia, nici acolo unde e marea resetare n-am văzut… Aţi vrut fotbal feminin, foarte bine. Asta e, aşa se recomandă. Arbitrează femei, bine. Dar lasă femeile să arbitreze la femei.

ADVERTISEMENT

Să arbitreze bărbaţii la bărbaţi, că e urât, mă. Avem fotbal feminin. N-avem fotbal feminin? Şi n-avem fotbal bărbătesc? Să fie implementate după centura roz toate acestea? 

“Se încalcă legea cu regula U-21. Mă ajuţi tu pe mine?”

Asta vrea mondialismul. Să dea şi arbitri femei la bărbaţi. Regula U-21 şi Cupa României, schimbaţi-o şi nu mai avem treabă. Se încalcă legea cu regula U-21. Mă ajuţi tu pe mine?

ADVERTISEMENT

Nu vezi că nici legea cu banii cash nu pot să o implementeze. Nu vrea nimeni Regula U-21. Faceţi prin banii voştri, nu pe banii mei”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Gigi Becali, despre arbitrajul de la FCSB - Rapid

ADVERTISEMENT