Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Ia-mi declarațiile de acum doi ani”. Gică Hagi a anticipat momentul actual al naționalei

Gică Hagi a anticipat momentul actual al naționalei României. Fostul internațional este încrezător că "tricolorii" vor putea avea un succes și mai mare.
22.11.2023 | 17:20
Iami declaratiile de acum doi ani Gica Hagi a anticipat momentul actual al nationalei
Gică Hagi a anticipat momentul actual al naționalei României. Fostul internațional este încrezător că "tricolorii" vor putea avea un succes și mai mare. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

România s-a calificat la Euro 2024 de pe primul loc în grupă după ce a învins-o pe Elveția, scor 1-0“Tricolorii” au picat în urna a doua și așteaptă tragerea la sorți din 2 decembrie. La finalul săptămânii urmează ca aceștia să-și afle oponentele din grupa pentru Campionatul European din Germania. Performanța naționalei a fost un moment anticipat de Gică Hagi.

Gică Hagi a anticipat momentul actual al naționalei

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul internațional a fost întrebat dacă era încrezător că România va câștiga grupa. Gică Hagi a anticipat momentul actual al naționalei și că acest lucru se va întâmpla doar dacă sunt respectate câteva aspecte ce țin de construirea unui plan.

ADVERTISEMENT

“Mă întrebi pe mine personal? Păi ia declarațiile mele pe care le-am avut acum doi ani, trei ani. Luați-le ca să nu mai vorbesc acum. Am spus atunci că nu e vina jucătorilor, e vina celorlalți care trebuie să le creeze un mediu”, spus legenda fotbalului românesc.

“Trebuie să construim drumul spre succes”

Ei au valoare și trebuie să fie puși în valoare. Trebuie să avem răbdare. Trebuie să știi să construiești. Toți spuneau să reconstruim. Majoritatea asta spunea și eu am veni și am zis că trebuie să construim.

ADVERTISEMENT

Să construim o echipă puternică și un grup puternic, o generație puternică. Generațiile se construiesc, nu vin ele așa, trebuie să le construiești. Vrem succesul, acesta se construiește, se planifică. Asta pleacă de la conducător, după aceea vin jucătorii.

Se pare că au găsit jucătorii care sunt buni și care pot să fie și mai buni. Există în spate foarte mult. Va fi o competiție importantă și sperăm ca ei să fie în continuare foarte motivați și foarte ambițioși. Așa cum au fost”, a declarat Gică Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, încrezător că naționala României poate ajunge în semifinale la Euro 2024

”Să o spunem, să o credem. De ce nu? Dacă îți propui foarte mult poți să obții un minim. În primul rând trebuie să-ți propui foarte mult, să ai încredere. Iar foarte mult pentru mine, singurul target pentru echipa națională, este să facă mai bine ca noi.

Cum noi i-am depășit pe cei din ’70 sau pe cei din ’80-’90, așa și ei. Istoria trebuie folosită și trebuie construit viitorul. Iar viitorul e unul singur, cu o singură strategie: să ajungi în semifinale. De ce nu?”, a mai spus Gheorghe Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Discursul lui Gică Hagi după calificarea României la Euro 2024

ADVERTISEMENT