Sport

Ianis Hagi a sărbătorit Crăciunul alături de părinţi! Când revine pe teren la Rangers. Foto

Ianis Hagi a sărbătorit Crăciunul alături de părinţii lui, Gică şi Marilena Hagi. Internaţionalul român mai are puţin de aşteptat până la revenirea pe teren.
25.12.2022 | 22:07
Ianis Hagi a sarbatorit Craciunul alaturi de parinti Cand revine pe teren la Rangers Foto
Ianis Hagi, alături de Marilena Hagi, mama lui
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi se pregăteşte să revină pe teren, după aproape un an de inactivitate. Până atunci, fotbalistul lui Rangers a sărbătorit Crăciunul alături de părinţii lui.

Crăciun special în familia Hagi. Ianis a sărbătorit alături de părinţi

În prima zi de Crăciun, Ianis Hagi a postat mai multe fotografii pe contul personal de Instagram. Fotbalistul de 24 de ani a sărbătorit alături de Gică şi Marilena Hagi.

ADVERTISEMENT

“Crăciun fericit tuturor!!!”, a fost mesajul postat de Ianis Hagi la cele trei poze. Mesajul jucătorului de la Rangers a strâns imediat peste 20.000 de aprecieri.

Ianis Hagi

Când revine Ianis Hagi pe teren: “Se antrenează uşor”

Ianis Hagi nu a mai jucat din ianuarie 2022, iar Michael Beale, antrenorul lui Rangers, a anunţat că internaţionalul român ar urma să revină la finalul lunii ianuarie sau la început de februarie.

ADVERTISEMENT

Va juca un rol important când va fi în formă. Este un jucător în care cred foarte mult. Cred că este un fotbalist foarte bun. Aș spune că va reveni pe teren în a doua parte a lunii ianuarie.

Se antrenează ușor, cu grupul, fără opoziție, în acest moment, muncește mult individual. A lipsit un an, a pierdut mult din punct de vedere muscular.

ADVERTISEMENT

Este foarte apreciat de grup și, dacă îl putem aduce înapoi spre sfârșitul lunii ianuarie sau la începutul lunii februarie, vom fi încântați pentru că va fi disponibil pentru ultimele 15-18 meciuri ale sezonului”, a declarat Michael Beale.

Cum s-a accidentat Ianis Hagi

Pe 21 ianuarie, în Rangers – Stirling Albion 4-0, din Cupa Scoţiei, Ianis Hagi a fost nevoit să părăsească terenul după 15 minute. Internaţionalul român s-a lovit la genunchi, iar la prima vedere nu părea o accidentare atât de gravă, după ce jucătorul a ieşit pe picioarele lui.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, Ianis Hagi a fost operat, după ce a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente. Chiar dacă scoţienii se aşteptau ca revenirea pe teren să vină în vară, lucrurile s-au complicat.

Astfel, Ianis Hagi a ratat şi prima parte a sezonului 2022-2023 şi peste o lună va ajunge la un an de inactivitate, însă clubul i-a prelungit contractul. Mijlocaşul ofensiv de 24 de ani este cotat, în prezent, la 7.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: