Sport

Ianis Hagi, revenire spectaculoasă la Rangers. Gol și pasă decisivă într-un meci școală

Ianis Hagi a revenit pe teren la un an de la cumplita accidentare la ligamente și a reușit un gol și o pasă decisivă într-un joc școală.
25.01.2023 | 08:00
Ianis Hagi revenire spectaculoasa la Rangers Gol si pasa decisiva intrun meci scoala
Ianis Hagi a revenit pe teren la un an de la cumplita accidentare la ligamente și a reușit un gol și o pasă decisivă într-un joc școală. Sursă foto: glasgowtimes.co.uk
ADVERTISEMENT

Antrenorul formației scoțiene, Michael Beale, a dezvăluit că internaționalul român va putea juca prima partidă oficială la finalul acestei săptămâni.

Revenire de senzație pentru Ianis Hagi la Rangers

Până la primul joc oficial în tricoul lui Rangers de la teribila accidentare suferită la 21 ianuarie 2022, Ianis Hagi a evoluat într-un meci școală și a reușit să marcheze un gol și să ofere un assist.

ADVERTISEMENT

”A jucat 40 de minute într-un meci școală, a dat gol și pasă de gol, era foarte bucuros. Trebuie să reintre la Rangers, să-l prindă vara jucând, iar după aceea, vom vedea”, a declarat Gică Popescu, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Deși nu a mai jucat de un an de zile, publicația turcă Karar a scris faptul că Ianis Hagi este dorit cu insistență de Galatasaray Istanbul, iar oficialii clubului de pe Ali Sami Yen pregătesc o ofertă de transfer.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu nu crede că în acest moment poate fi vorba despre o mutare a internaționalului român: ”Nu știu să se vorbească de Ianis la Galatasaray, dar ar fi un lucru senzațional să meargă Ianis la echipa unde tatăl lui a făcut istorie. Eu cred că pe Ianis îl interesează acum să revină pe teren”.

Ianis Hagi abia și-a prelungit contractul cu Rangers

Chiar dacă încă nu a revenit deocamdată oficial după accidentare, Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers, anunțul fiind făcut de clubul scoțian în urmă cu o lună.

ADVERTISEMENT

”Ianis este un personaj fantastic și cineva care și-a iubit până acum călătoria cu Rangers. Suntem cu toții încântați să-l vedem din nou cu mingea la picioare, făcând ceea ce îi place”, a spus Ross Wilson, directorul sportiv al vicecampioanei Scoției, după ce a fost parafată înțelegerea.

Ianis Hagi a petrecut sărbătorile de iarnă în România, alături de părinții săi, Gică și Marilena. În prima zi de Crăciun, el a postat mai multe fotografii pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

“Crăciun fericit tuturor!!!”, a fost mesajul transmis de mijlocașul român la cele trei poze. Postarea jucătorului de la Rangers a strâns imediat peste 20.000 de aprecieri.

ADVERTISEMENT