Sport

Ianis Hagi pune capăt speculațiilor că va pleca de la Rangers: ”Sunt dedicat viitorului meu”. Update

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers și să ajungă la Galatasaray. Ce scrie presa din Turcia și care e rolul lui Gheorghe Hagi.
10.05.2023 | 20:51
Ianis Hagi pune capat speculatiilor ca va pleca de la Rangers Sunt dedicat viitorului meu Update
ADVERTISEMENT
10-05-2023
18:02

Ianis Hagi dezminte o eventuală plecare de la Rangers

După ce în ultima perioadă s-a tot scris că va pleca ba la Galatasaray, ba la Celta Vigo, Ianis Hagi a pus capăt acestor speculații și a anunțat că va rămâne la Rangers.

”Nu pot controla știrile care apar, ci doar munca mea. Iubesc acești fani și să fiu la Rangers. Mi-am prelungit contractul cu Rangers și sunt dedicat viitorului meu. Ce altceva pot să mai spun? Hai, să vorbim despre aceste lucruri la finalul sezonului”, a declarat internaționalul român, conform Football Scotland.

În etapa precedentă, Ianis Hagi a fost pentru prima dată titular la Rangers în campionat, după ce a revenit pe teren în urma accidentării care l-a ținut un an în afara gazonului.

Ianis Hagi începe să-și revină după acidentarea gravă pe care a suferit-o anul trecut, dar viitorul său în Scoția este incert deocamdată. Jurnaliștii turci anunță faptul că Galatasaray insistă cu transferul internaționalului român și a pornit „operațiunea Ianis Hagi”.

Ianis Hagi, vândut de Rangers la Galatasaray? „Îi va fi dificil să-și recapete forma dinaintea accidentării”

Ianis Hagi încearcă să revină în prim plan la Rangers, însă zvonurile privind plecarea sa din Scoția sunt din ce în ce mai multe, chiar dacă mijlocașul în vârstă de 24 de ani își dorește să continue la echipă.

ADVERTISEMENT

Presa din Turcia anunță că Galatasaray, echipa la care a scris istorie Gheorghe Hagi, dorește să îl aducă pe Ianis la Istanbul: „Gică Hagi va juca un rol important, în timp ce echipa galben-roșie, care a început deja pregătirile pentru următorul sezon, va interveni pentru transfer”, scriu jurnaliștii de la Hurriyet.

Sursa citată precizează că scoțienii sunt de părere că îi va fi foarte greu să revină la același nivel: „Rangers a decis să-l vândă pe Ianis, considerând că îi va fi dificil să-și recapete forma dinaintea accidentării”.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a jucat doar 8 meciuri în acest sezon, dintre care doar două ca titular și nu a rămas niciodată până la finalul meciului pe teren. Astfel, Ianis ar putea să calce pe urmele tatălui său, care a scris istorie la Galatasaray între 1996 și 2001.

Ianis Hagi își dorește să continue la Rangers: „Sunt dedicat revenirii”

Ianis Hagi e mai motivat ca oricând să devină din nou decisiv la Rangers și a avut mesaj și pentru fani: „Nu pot controla ce vine din exterior. Pot controla doar ce pot face în fiecare zi. Iubesc să fiu la acest club, iubesc fanii, așa cum probabil știu și ei.

ADVERTISEMENT

Un singur lucru este cert, mai am 5 meciuri cu Rangers în acest sezon, două la națională, apoi trebuie să am un pre-sezon foarte bun înainte de calificările pentru Champions League”, a mai punctat fotbalistul.

Ianis a subliniat că este în continuare 100% dedicat clubului: „Pe asta sunt concentrat. Nu pot controla zgomotul din exterior, am semnat cu Rangers și mi-am dedicat viitorul clubului, semnând prelungirea de contract.

ADVERTISEMENT

Ce le pot spune fanilor este că sunt dedicat revenirii la cea mai bună condiție fizică cât de curând posibil, astfel încât să joc cât mai mult. Să port acest tricou și să joc pentru Rangers mă face fericit”.

ADVERTISEMENT