Fotbal international

Ianis Hagi e tot mai aproape de o plecare de la Rangers: ”Sunt o grămadă de bani!”

12.04.2021 | 22:36
Ianis Hagi e tot mai aproape de o plecare de la Rangers Sunt o gramada de bani
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ianis Hagi e tot mai aproape de o plecare de la Rangers, după ce presa internațională a scris despre interesul oficialilor lui Lazio Roma.

Interesul lui Lazio pentru Ianis Hagi nu este nou. Romanii au inițiat discuțiile despre un posibil transfer încă de pe vremea în care internaționalul român evolua la Genk.

ADVERTISEMENT

Oficialii de pe Ibrox Park s-au mișcat mai repede și au achitat clauza de 4,5 milioane de euro. Acum cota lui Hagi este în creștere, iar Rangers speră să obțină o sumă importantă.

Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers e din ce în ce mai vehiculată

În Scoția zvonurile că Ianis Hagi va pleca de la Rangers la finalul acestui sezon se întețesc, iar șansele ca internaționalul român să revină în Serie A sunt tot mai mari, mai ales că Lazio pare dispusă să plătească o sumă care să-i satisfacă pe conducătorii noi campioane.

ADVERTISEMENT

Fostul portar al echipelor QPR și Sheffield United, Paddy Kenny, consideră că Rangers ar trebui să vândă pe Ianis Hagi, deoarece suma pe care italienii sunt dispuși să o plătească este una considerabilă.

”Cred că vor accepta oferta. Aşa trebuie să gândeşti când ai o afacere. Dacă Lazio va da 12 milioane, asta înseamnă o grămadă de bani. E mai greu să refuzi când vezi asemenea cifre. Ianis nu este un titular incontestabil. Dacă nu este de neînlocuit, ar putea pleca. Ia banii şi foloseşte-i”, a declarat Paddy Kenny pentru Football Insider.

ADVERTISEMENT

Simone Inzaghi insistă pentru Ianis Hagi

Jurnaliștii italieni au precizat că transferul s-ar putea realiza pentru o suma între 10 și 12 milioane de euro. Pe de altă parte, fotbalistul ar putea fi convins mai ușor în condițiile în care salariul la Lazio ar fi cifrat la 1,5 milioane de euro, mai mare decât ceea ce oferă Rangers în momentul de față.

Internaționalul român ester văzut ca un transfer important pentru gruparea din capitala Italiei, fiind un jucător versatil care poate juca pe benzi, dar și în spatele vârfului. Antrenorul Simone Inzaghi este încântat de faptul că românul poate scoate ușor adversari din joc prin dribling și oferă o mulțime de pase decisive.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 22 de ani, Ianis Hagi are deja un palmares de invidiat. A câștigat titlul și Supercupa României cu FC Viitorul, Supercupa Belgiei cu Genk și titlul cu Rangers în Scoția. El a mai trecut prin Serie A în perioada 2016-2018, dar nu a prins cheag la Fiorentina.

ADVERTISEMENT