Sport

Ianis Hagi, impresionat de Lamine Yamal, noul star al Barcelonei: “Viitorul este al lui!”

Ianis Hagi a vorbit despre senzația din atacul Barcelonei. Decarul lui Deportivo Alaves este de părere că Lamine Yamal este viitorul formației din catalane.
21.01.2024 | 09:00
Ianis Hagi impresionat de Lamine Yamal noul star al Barcelonei Viitorul este al lui
Ianis Hagi a vorbit despre senzația din atacul Barcelonei. Decarul lui Deportivo Alaves este de părere că Lamine Yamal este viitorul formației din catalane. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a oferit un interviu în Spania în care a vorbit despre tatăl său, despre un fost campion mondial și despre senzația din atacul Barcelonei. Decarul celor de la Deportivo Alaves susține că Lamine Yamal este viitorul formației catalane.

Ianis Hagi, despre senzația din atacul Barcelonei

În Spania, decarul lui Deportivo Alaves a oferit un interviu în care a discutat despre Gheorghe Hagi unul dintre puținii fotbaliști care a evoluat pentru Real Madrid și pentru Barcelona.

ADVERTISEMENT

Pe lângă acest lucru, mijlocașul ofensiv a mărturisit că din La Liga cel mai mult în admiră pe fostul campion mondial, Pezzella. Fundașul celor de la Real Betis cu care Hagi a fost coleg la Fiorentina. Argentinianul a câștigat în 2022 cel mai important trofeul alături de echipa națională și de Lionel Messi.

În finalul discuției, Ianis Hagi a mai discutat și despre senzația din atacul Barcelonei. Mijlocașul împrumutat de Rangers la formația din La Liga, susține că Lamine Yamal este viitorul fotbalului spaniol și al clubului catalan.

ADVERTISEMENT

“Aveam acasă casete cu meciurile în care a jucat. Nu sunt mulţi jucători care să fie evoluat şi pentru Barcelona, şi pentru Real Madrid. Prezentul, aş spune Pezzella. Îl ştiu de la Fiorentina, e un lider.

S-a întors la Betis, a primit banderola. Întotdeauna a fost un lider şi îmi place. Viitorul este al lui Yamal, de la Barcelona. Este un puşti de 16 ani care joacă la profesionişti. E un copil foarte bun. Nu trebuie să spun mai multe”, a declarat Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, lăudat după eșecul din Cupa Regelui: “A fost mai bun”

Antrenorul lui Deportivo Alaves a susținut recent că Ianis Hagi este un jucător pe placul său, iar că în următoarea parte a sezonului să se aștepte la mai multe meciuri ca titular. De la declarația tehnicianului spaniol, se pare că decarul român a primit mai multe minute, însă nu au fost cu un succes notabil.

În duelul din Cupa Regelui care s-a disputat în optimile de finală, Athletic Bilbao – Alaves 2-0,  Ianis Hagi a fost integralist. Românul a avut o prestație mai bună decât în duelurile precedente. Chiar dacă Deportivo a fost eliminată din competiție, antrenorul formației spaniole a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

“Hagi a fost mai bun. Azi, pentru mine, după ultimele jocuri în care nu a avut noroc, a jucat bine, din punctul meu de vedere. Alte meciuri au fost slabe, dar azi a jucat bine, s-a implicat în joc, a avut șansele sale de gol, a fost periculos”, a declarat Luis Garcia Plaza, antrenorul celor de la Deportivo Alaves.

  • 3.5 milioane de euro este valoarea lui Ianis Hagi, potrivit celor de la Transfermarkt
  • 18 meciuri a jucat decarul în acest sezon pentru Deportivo Alaves
  • 2 goluri și un assist a reușit Ianis Hagi în meciurile jucate pentru spaniolii din La Liga
ADVERTISEMENT