ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ianis Hagi, în top 6 al World Soccer la „fotbalişti cu taţi celebri”. Rivaldinho, antrenat de Gică Hagi, e înaintea lui Ianis!

Autor: Sorin Dumitrescu | 30.03.2020 | 21:21
Ianis Hagi, în top 6 al World Soccer la „fotbalişti cu taţi celebri”. Rivaldinho, antrenat de Gică Hagi, e înaintea lui Ianis!
Ianis Hagi în World Soccer apare în paginile revistei pentru luna aprilie

Ianis Hagi apare în paginile revistei World Soccer pentru luna aprilie (întotdeauna numărul următor apare în ultima sau penultima zi a lunii anterioare).

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi în top 6 al revistei World Soccer

Este vorba de o prezenţă într-un top al tinerilor jucători cu părinţi celebri în fotbal. Ianis Hagi se situează pe locul 6 în această ierarhie.

Prima poziţie aparţine omului care a distrus speranţele lui Liverpool de a-şi apăra trofeul Champions League. Este vorba de spaniolul Marcos Llorente, al cărui tată Francisco Paco Llorente a jucat un an la Atletico Madrid, de unde apoi a trecut să cunoască gloria la Real Madrid timp de şapte sezoane.

Primul pe listă Marcos Llorente de la Atletico Madrid

Marcos pare a face exact traseul invers, el negăsind loc la Real Madrid şi alegând să meargă la vecinii de la Atletico. Pe locul doi se află brazilianul Matthaus de Oliveira de la Sporting, fiul marelui atacant al Braziliei la CM 1994, Bebeto.

ADVERTISEMENT

Treapta a treia aparţine lui Daniele Maldini, băiatul lui Paolo Maldini, ambii legaţi de culorile roşu-negru ale lui Milan. Cei doi au ieşit cu bine de curând din infectarea cu COVID 19.

Rivaldinho, obişnuit cu campionatul României

Pe poziţia a patra îl avem pe Rivaldinho, pe care îl cunoaştem bine din fotbalul românesc, mai întîi din perioada Dinamo, iar de anul trecut lucrează la Viitorul Constanţa, sub comanda lui Gică Hagi. Este fiul celebrului brazilian Rivaldo.

Pe locul 5 este americanul Giovanni Reyna, în prezent la Borussia Dortmund, acesta fiind fiul fostul internaţional american Claudio Reyna. La cei 17 ani ai săi Giovanni este cea mai tânără speranţă şi cel mai tânăr jucător american care a evoluat măcar un minut în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Ianis se remarcă la Glasgow Rangers

Despre fiul marelui Gheorghe Hagi se scrie că s-a luptat să se afirme în Belgia, la Genk, dar nu a reuşit şi acum, ajuns la Rangers începe să arate potenţialul pe care îl are, aşa cum a fost în Europa League în meciul cu Braga, câştigat cu 3-2.

În felul acesta din nou italienii încep să se uite la el după ce acum patru ani a trăit vremuri toride la Fiorentina, nefiind considerat de antrenorul Stefano Pioli un jucător pentru prima echipă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!