Sport

Ianis Stoica a intrat incomplet refăcut, dar a rezolvat Derby de România. Golul șase în acest sezon de Liga 1

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB-ului, a anunțat faptul că Ianis Stoica (19 ani) a revenit la antrenamente și că ar putea juca în derby-ul cu Dinamo. Ianis a intrat în minutul 62 și a și marcat.
30.01.2022 | 19:45
Ianis Stoica a intrat incomplet refacut dar a rezolvat Derby de Romania Golul sase in acest sezon de Liga 1
ADVERTISEMENT
30-01-2022
20:02

Ianis Stoica a marcat în Derby de România. Golul 6 pentru el în Liga 1

Deși nu era complet refăcut, Ianis Stoica a fost introdus în minutul 62 în Derby de România. A intrat în locul lui Octavian Popescu și a marcat pentru 2-0 în minutul 75. A punctat cu un șut din prima, care a luat și bara înainte de a intra în poartă. S-a terminat 3-0 pentru FCSB în cele din urmă.

Pentru Ianis Stoica este al șaselea gol al sezonului, la egalitate cu Octavian Popescu, și el marcator pentru FCSB în derby. Golgheterul FCSB este Florin Tănase, cu nouă reușite.

30-01-2022
17:49

Ianis Stoica, pe banca de rezerve în Dinamo - FCSB. Staff-ul nu crede că e pregătit

Ianis Stoica a revenit la antrenamentele FCSB în această săptămână, după ce a lipsit de la partida cu CFR Cluj. Așa cum FANATIK anunțase, medicii ar fi preferat ca tânărul atacant să nu facă parte din lot, dar Gigi Becali a insistat ca acesta să ia loc pe bancă. 

Așa cum era de așteptat, s-a făcut cum a dorit Gigi Becali în cele din urmă. Ianis Stoica este rezervă în derby, deși chiar Toni Petrea a recunoscut că nu îl crede pregătit de joc pe atacant: “Nu știu cât de pregătit este încă, dar am considerat că e mai bine să îl avem alături de noi”, a declarat Toni Petrea înainte de meci. 

Ianis Stoica a suferit de amigdalită, motiv pentru care nu s-a aflat pe teren în partida FCSB – CFR Cluj, 3-3.

Tânărul jucător este un produs al academiei FCSB-ului, iar evoluțiile foarte bune din acest sezon l-au propulsat în primul „11” al echipei bucureștene.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica a revenit la antrenamentele FCSB-ului

Latifundiarul din Pipera a anunțat că Ianis Stoica a revenit la antrenamente și că poate juca în derby-ul cu Dinamo. Însă, medicul echipei i-a recomandat să mai stea pe „bară” o perioadă.

Totodată, Gigi Becali s-a declarat liniștit înaintea meciului cu Dinamo, considerând că echipa sa este mult mai valoroasă decât cea a „câinilor”.

ADVERTISEMENT

„Nu trec meciul cu Dinamo la categoria «meciuri mai ușoare». Dar, dacă i-a bătut Clinceni, au 12 puncte… vă dați seama, e prea mare diferența de valoare. Bine, e derby.

Dar trebuie să și poți, chiar dacă ai ambiție. Atunci când, în tur, unei echipe îi dai șase goluri… Nu o spun cu lipsă de respect, dar acesta este adevărul.

ADVERTISEMENT

Jucăm unde vor ei, pentru că ei sunt gazdele. Ei cred că gazonul… jucătorul valoros joacă și acolo, și acolo.

Astăzi, Ianis Stoica este la antrenament. Poate juca împotriva lui Dinamo, dar a zis doctorul că să nu joace, totuși. Deci, pe Ianis Stoica îl trec la categoria jucătorilor din apropierea lui Tavi (n.r. Octavian Popescu), ca și valoare”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea: „Vom vedea situația lui Ianis Stoica!”

La conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo, Toni Petrea a confirmat faptul că există posibilitatea ca și Ianis Stoica să se afle pe teren, în meciul de duminică.

„Vom vedea situația lui Ianis Stoica. A fost pe antibiotice, se va antrena și rămâne să ne hotărâm dacă îl luăm în lot”, a spus Toni Petrea.

Din informațiile FANATIK, Gigi Becali l-ar dori pe Ianis Stoica în lotul FCSB-ului pentru meciul cu Dinamo, ca o soluție pentru repriza a doua, deși medicul a recomandat ca tânărul jucător să fie menajat.

În același timp, Toni Petrea este de părere că Dinamo va ieși la joc și nu se va baricada în apărare, în meciul cu FCSB.

„Cred că vor încerca să ne surprindă. Nu vor sta la cutie, vor face pressing. Așa îl cunosc pe Stoican, ca antrenor!”, a mai spus Toni Petrea.

În meciul tur dintre FCSB și Dinamo, roș-albaștrii s-au impus cu un neverosimil 6-0.

Dinamo – FCSB se va juca duminică, de la ora 20:00, pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

  • 850.000 de euro este cota lui Ianis Stoica, conform transfermarkt.com
  • 7 goluri și 3 pase decisive a dat Ianis Stoica în 18 partide bifate pentru FCSB, în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,93 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: