Sport

Ianis Stoica nu vrea la FCSB! Alex Chipciu acuză Rapid: „M-au înjurat de mamă, de soție”

Ianis Stoica vrea să continue la U Cluj. Ce a spus jucătorul FCSB-ului după victoria din Giulești. Alexandru Chipciu, acid la adresa suporterilor care l-au înjurat de familie
27.11.2023 | 23:20
Ianis Stoica nu vrea la FCSB Alex Chipciu acuza Rapid Mau injurat de mama de sotie
Alex Chipciu, acid la adresa suporterilor Rapidului după victoria din Giulești. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica e jucător de baza la Universitatea Cluj și a contribuit la victoria entuziasmantă din Giulești, după ce Rapidul a condus cu 2-0. „Șepcile roșii” au câștigat cu 3-2, iar jucătorii lui Sabău au făcut spectacol la interviuri.

Ianis Stoica, dispus să continue la U Cluj după victoria cu 3-2 împotriva Rapidului: „Mă simt important”

Ianis Stoica a explicat cum a reușit Ovidiu Sabău să îi facă să revină de la scorul de 0-2: „Mister ne-a zis că nu concepe decât să câștigăm. Nu ne-a lăsat că poate noi ziceam că era bun un punct. Dacă nu câștigam pierdeam contactul cu play-off-ul. Contează că am luat trei puncte și mă bucur că am contribuit”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul aflat sub contract cu FCSB a savurat la maxim victoria din Giulești: „Victorie foarte mare. Rapidul e candidată la titlu clar, are toate șansele să îl câștige, dar noi avem un concept de joc și nu ne abatem de la el. Avem o echipă bună. Noi, mereu încercăm să jucăm la fel. Rămânem pe aceeași linie și ne dorim ca la final să fim în play-off”.

FCSB este dispusă să îl cedeze definitiv pe Ianis Stoica la Universitatea, iar mijlocașul nu se opune: „Nu intru în polemici de-astea cu U Cluj și transferuri. Eu încerc să îmi fac treaba cât pot de bine. Nu fac ce vreau eu, aparțin de un club.

ADVERTISEMENT

Sunt în angrenajul acestei echipe, mă simt important și am minute. La al doilea gol Nistor mi-a dat pasă, îmi spune mereu că vine și mi-o dă și așa se creează pericolul”, a mai spus fiul lui Pompiliu Stoica, la Digi Sport.

Dan Nistor a vorbit despre echipa națională după Rapid – U Cluj 2-3: „Cu atât mai bine”

Dan Nistor i-a complimentat pe suporterii Rapidului pentru atmosfera creată: „A fost un meci destul de greu, cu un public senzațional. Cel mai tare de departe din Liga 1. Practic am avut 3 ocazii la 0-0 și ei două goluri din două ocazii”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul a dezvăluit cum a reușit U Cluj să întoarcă rezultatul: „Golul din finalul reprizei a fost foarte important și apoi mister ne-a muștruluit la pauză. Ne-a spus să fim o echipă și că mai rău de atât nu se poate întâmpla. Am ratat foarte mult și cred că scorul putea fi mult mai mare pentru ei. M-am motivat și am zis că trebuie să trec peste această ratare”.

Nistor a vorbit și despre o posibilă convocare la echipa națională a României: „Eu sincer îmi doresc foarte mult să îmi ajut echipa. Dacă va fi o convocare cu atât mai bine. Acest oraș merită. Nu câștigă multe echipe aici și e o victorie de moral. Aștept să vedem tribunele pline”.

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu, rece la scandările suporterilor rapidiști: „M-au înjurat de mamă, de soție, dar îmi dau și starea ei, vrei să te bați”.

Alex Chipciu a făcut spectacol și la interviuri: „O victorie grea. Răgușiți toți, am țipat. A părut că luăm multe la început, dar era 7-2 la ocazii pentru noi. A trebuit să schimbăm din mers sistemul și ne-au văzut slăbiciunile în bandă”.

U Cluj a reușit rezultate excelente în deplasare, însă pe teren propriu lucrurile sunt la polul opus: „Nu poți să te bucuri de victoriile astea frumoase, suntem pe locul doi la meciurile în deplasare, dar acasă nu reușim să câștigăm. Au fost și niște excepții, fără să căutăm acum scuze. La meciul cu Voluntari am fost defavorizați total la program. Avem ditamai publicul și nu câștigăm acasă”.

Fostul jucător al FCSB a fost primit dur de către galeria Rapidului, iar la final a reacționat: „M-au înjurat de mamă, de soție, dar îmi dau și starea ei, vrei să te bați. Nu am reacționat deloc la injuriile lor. Sincer în toată nebunia asta nici nu poți să te mai bucuri. Publicul îi împinge și vor să te atace la fiecare faze”.

Alex Chipciu: „E foarte strâns campionatul anul ăsta. Sunt penibil să vorbesc acum de echipa națională”

Alex Chipciu consideră că acest sezon din SuperLiga e pe muchie de cuțit: „E foarte strâns campionatul, nu știi cine retrogradează, e mult mai strâns anul ăsta. Am avut speranțe de la început. Obiectivul nostru sunt locurile 7-9. Petrolul și Hermannstadt joacă bine, dar sunt multe echipe. Sepsi, Farul, Oțelul. Fotbalul e imprevizibil”.

Chipciu nu se mai gândește la echipa națională: „Vreau să trăiesc intensitatea asta a fotbalului, dacă voiam să agăț mă lăsam. Când a murit tata am fost 1-2 cu alte gânduri. Acum fotbalul îmi oferă foarte multe bucurii. Joci pentru momentele astea acum, nu pentru bani. Sunt penibil să vorbesc acum de echipa națională”. 

ADVERTISEMENT