Fotbal intern

Iasmin Latovlevici spune că ar refuza Dinamo în orice situație: „Nu au niciun plan de viitor”

05.05.2020 | 13:18
Iasmin Latovlevici spune ca ar refuza Dinamo in orice situatie Nu au niciun plan de viitor
ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevici, fostul fundaș stânga al FCSB, a rămas liber de contract după ce Kisvarda a decis să-i întrerupă contractul în timpul pandemiei de coronavirus. „Lato” a explicat motivul pentru care ar refuza să accepte o ofertă de la Dinamo, despre care spune că nu are un plan de viitor, conform prosport.ro.

Iasmin Latovlevici ar refuza orice ofertă de la Dinamo

Iasmin Latovlevici a vorbit despre cum își petrece timpul în autoizolare și a explicat de ce ar refuza o posibilă ofertă de la Dinamo: „Nu neapărat că nu mă regăsesc sau nu mă identific cu clubul Dinamo, dar nu cred m-aș duce acolo.

ADVERTISEMENT

Steaua rămâne altceva, părerea mea. Plus că, clubul Dinamo e pierdut în momentul ăsta, nu are niciun proiect, niciun plan de viitor și este foarte dificil”.

Iasmin Latovlevici crede că FCSB va fi o echipă de temut

Iasmin Latovlevici a vorbit despre potențialul pe care FCSB îl are și a anunțat o nouă hegemonie: Steaua (n.r. – FCSB) mi se pare o echipă foarte bună, doar că are jucători foarte forte tineri.

ADVERTISEMENT

Eu cred că dacă vor rămâne împreună încă un an, doi, vor fi de neoprit. Asta e părerea mea”.

Iasmin Latovlevici recunoaște că a plecat din Ungaria pentru a fi alături de familie, iar decizia oficialilor de la Kisvarda ar fi fost influențată și de considerente financiare.

ADVERTISEMENT

Ni s-a dat un program pentru acasă. Până la noi ordine, am plecat acasă, în România, nu aveam familia acolo. Mi-era greu fără ai mei. Am primit pe mail și s-a încheiat totul.

Am plecat acasă pentru că, Doamne ferește, se îmbolnăvea cineva din familie, ce făceam? Ne tratam prin telefon? Poate pățeam eu ceva, ce să fac prin străinătățuri. Acasă este mai simplu și sunt și eu mai liniștit.

ADVERTISEMENT

Am vrut acasă, cu familia. Acolo nu aveam pe nimeni. Acum, sunt liber de contract, mă pregătesc să fiu bine la vară.

Asta a fost decizia lor, la Kisvarda. Probabil nu mai aveau nevoie de mine. Probabil că i-am și ajutat financiar plecând. N-am stat mult să mă gândesc. Am plecat și gata”, a declarat Iasmin Latovlevici.

ADVERTISEMENT