Life

Îl mai ții minte pe Mitică din Vacanța Mare? Ce face actorul Emilian Rădinoiu de când nu mai este în atenția publicului

Ce s-a ales de Mitică din Vacanța Mare. Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor și a renunțat la statutul de vedetă
18.01.2024 | 11:10
Il mai tii minte pe Mitica din Vacanta Mare Ce face actorul Emilian Radinoiu de cand nu mai este in atentia publicului
Ce s-a ales de Mitică din Vacanța Mare. Sursa foto: Facebook, captură Youtube
ADVERTISEMENT

Vacanta Mare a fost unul dintre cele mai de succes proiecte umoristice din România. Chiar și acum, după ani buni de când s-a încheiat proiectul, momentele actorilor sunt la fel de apreciate. În timp ce unii dintre ei continuă să aibă contact cu televiziunea, alții au decis să renunțe la statutul de vedetă.

Ce s-a ales de Mitică din Vacanța Mare

Vacanța Mare este unul dintre proiectele care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Mugur Mihăiescu, Radu Pietreanu, dar și restul colegilor lor au ridicat umorul la rang de artă. La începutul anilor 2000, cu toții au pus una dintre cele mai importante pietre la evoluția comediei românești.

ADVERTISEMENT

Deși au trecut ani buni de când proiectul s-a încheiat, fanii își amintesc și acum momente din seriale. Personajele au fost construite extraordinar de bine, iar conexiunea și chimia dintre ele era excepțională.

Unul dintre personajele care a atras mereu atenția datorită tipologiei sale a fost Mitică. Un om simplu, de țară, Mitică a fost mereu cel care a condimentat situațiile în satul Sadova, acolo unde locuiau cu toții.

ADVERTISEMENT

Mitică nu avea cum să treacă neobservat în Vacanța Mare. Personajul lui a fost atât de bine construit, încât imaginea lui a rămas pe retina multor. Aproape că nu este român care să nu îl știe pe Mitică, bărbatul cu căciulă neagră și mereu turmentat.

Emilian Rădinoiu s-a restras la Craiova

Fără doar și poate, Mitică a fost unul dintre rolurile mărețe pentru Emilian Rădinoiu. Aceasta a intrat atât de bine în pielea personajului, încât multă lume i se adresa pe numele din serial.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de colegii lui care au mai avut apariții la TV sau care au continuat cu actoria, Emilian Rădinoiu a făcut un pas în spate. Acesta s-a retras din lumina reflectoarelor și pare că a renunțat definitiv la statutul de vedetă.

În prezent, actorul care i-a dat viață lui Mitică are 63 de ani și s-a retras la Craiova. Actoria și televiziunea nu îl mai atrag deloc, așa că a decis să își dedice timpul unei alte meserii mult mai plăcute. Și anume, celei de bunic pentru nepoțica lui.

ADVERTISEMENT

”Deocamdată mă ocup aproape exclusiv de nepoţica mea urmând ca după începerea grădiniţei să mă uit peste proiectele lăsate baltă şi vă voi ţine la curent cu ce voi face în continuare”, a spus Emilan Rădinoiu, potrivit viva.ro.

În momentul de față, nepoata sa este cea mai importantă pentru el. Actorul îi dedică tot timpul celei mici, așa că nu are ocazia să se implice și în alte proiecte. Însă, atunci când nepoata lui va mai crește, nu este exclus să revină la proiectele pe care le-a abandonat.

ADVERTISEMENT
Tags: