Sport

„Îl veți transfera pe Mbappe?”. Răspuns instant al lui Florentino Perez, președintele lui Real Madrid

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a oferit un răspuns instant când a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe.
10.06.2023 | 23:00
Il veti transfera pe Mbappe Raspuns instant al lui Florentino Perez presedintele lui Real Madrid
Florentino Perez a precizat că îl va transfera pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în vara anului 2025, însă Real Madrid continuă să fie cu ochii pe golgheterul Cupei Mondiale din Qatar. Florentino Perez, președintele celor de la Real Madrid, a dezvăluit când îl va transfera pe atacantul francez.

„Îl veți transfera pe Mbappe?”. Răspuns instant al lui Florentino Perez

Kylian Mbappe se află pe radarul celor de la Real Madrid de o bună perioadă de timp, însă internaționalul francez a mărturisit la finalul lunii mai că va îmbrăca și în sezonul următor tricoul celor de la PSG. Florentino Perez, conducătorul grupării „blanco”, a răspuns instant unei întrebări venite de la un fan.

ADVERTISEMENT

„Îl veți transfera pe Mbappe?”, a fost întrebarea primită de Florentino Perez, iar răspunsul președintelui lui Real Madrid nu s-a lăsat așteptat. „Da, dar nu în acest an”, a spus șeful madrilenilor, potrivit Mundo Deportivo.

La finalul sezonului 2021/2022, Kylian Mbappe a fost aproape să semneze cu Real Madrid din postura de jucător liber de contract, însă atacantul francez a semnat în ultimul moment prelungirea contractului cu parizienii. Anul trecut, Florentino Perez mărturisea că nu ia în calcul un transfer al lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Real Madrid, activă pe piața transferurilor

Real Madrid a dat lovitura în perioada de mercato din vară. Din sezonul viitor, „galacticilor” li se va alătura Jude Bellingham. Starul celor de la Borussia Dortmund a fost transferat de Real Madrid pentru 103 milioane de euro.

Totodată, Fran Garcia, fotbalistul crescut la Academia lui Real Madrid, și Brahim Diaz, împrumutat la AC Milan, au revenit sub comanda lui Carlo Ancelotti. Antrenorul italian a împlinit sâmbătă, 10 iunie 2023, vârsta de 64 de ani.

ADVERTISEMENT

În stagiunea recent încheiată, Real Madrid a fost eliminată în semifinalele Ligii Campionilor de către Manchester City și a terminat pe locul 2 în La Liga, în spatele Barcelonei. „Galacticii” au câștigat Cupa Spaniei după o finală cu Osasuna.

Kylian Mbappe, cifre senzaționale la PSG în sezonul încheiat recent

Kylian Mbappe a înregistrat cifre excelente în sezonul 2022/2023 la PSG. Atacantul francez a marcat 41 de goluri în 43 de partide în toate competițiile, reușind să ofere și 10 pase decisive. Cotat la 180 de milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, „vedeta” parizienilor a ocupat locul 3 în clasamentul pentru Gheata de Aur.

ADVERTISEMENT

Atacantul a fost depășit doar de Erling Haaland și Harry Kane. Fanii lui Real Madrid îl așteaptă pe Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu. Madrilenii se află în căutarea unui atacant după ce Karim Benzema a semnat cu Al-Ittihad, iar lui Mariano Diaz nu i s-a oferit prelungirea.

ADVERTISEMENT