Sport

Transferul de aproape 100 de milioane de euro prin care PSG vrea să-l convingă pe Kylian Mbappe să rămână. Jucătorul este dorit și de Real Madrid

PSG pregătește o vară fierbinte pe piața transferurilor în urma plecărilor masive, dar și pentru a-l convinge pe Kylian Mbappe să continue pe Parc des Princes.
06.06.2023 | 15:57
Transferul de aproape 100 de milioane de euro prin care PSG vrea sal convinga pe Kylian Mbappe sa ramana Jucatorul este dorit si de Real Madrid
PSG pregătește o vară fierbinte pe piața transferurilor în urma plecărilor masive, dar și pentru a-l convinge pe Kylian Mbappe să continue pe Parc des Princes. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Parizienii au anunțat oficial despărțirea de superstarul Leo Messi, iar apoi a venit și vestea că fundașul spaniol Sergio Ramos și-a încheiat conturile cu campioana din Ligue 1, astfel că e nevoie de suflu proaspăt.

PSG, transfer pentru liniștea lui Kylian Mbappe

Deja conducătorii lui PSG au început să se miște pe piața transferurilor și i-au adus pe Marco Asensio și Manuel Ugarte, însă marele hop este achiziționarea unui atacant de primă clasă pentru a-l convinge pe Kylian Mbappe să rămână în proiect.

ADVERTISEMENT

Superstarul francez a încercat să liniștească apele și a promis că în sezonul viitor va fi tot la PSG, dar șeicii qatarezi sunt convinși de faptul că Florentino Perez nu va renunța atât de ușor la încercarea de a-l convinge pe Mbappe să semneze cu Real Madrid.

Tocmai din această cauză vor să intre în forță pe piața transferurilor și să aducă pe Parc des Princes un atacant de mare valoare care să joace alături de Kylian Mbappe. Conform site-ului le10sport.com, prima variantă o reprezintă Harry Kane.

ADVERTISEMENT

Căpitanul naționalei Angliei pare hotărât să o părăsească pe Tottenham în încercarea de a câștiga primul său trofeu din carieră, iar directorul sportiv al parizienilor, Luis Campos, este pregătit să înceapă negocierile.

Prețul pentru care Tottenham îl lasă să plece pe Harry Kane

Un transfer al lui Harry Kane la PSG ar însemna o dublă lovitură pe care ar încasa-o Real Madrid. Și asta deoarece ”galacticii” sunt și ei interesați de achiziționarea fotbalistului englez, considerat înlocuitorul perfect pentru Karim Benzema, plecat în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că le-ar sufla spaniolilor un atacant de excepție, parizienii și-ar asigura și rămânerea lui Kylian Mbappe, ceea ce ar însemna o nouă pierdere neașteptată pentru Real Madrid.

Daniel Levy, proprietarul lui Tottenham, a înțeles că este aproape imposibil să-l mai păstreze pe Harry Kane, care mai are un singur an de contract, și din această cauză a decis să-l lase să plece dacă primește banii pe care îi dorește.

ADVERTISEMENT

Suma de transfer stabilită pentru atacant este de undeva puțin peste 90 de milioane de euro, însă aceasta crește cu încă aproximativ 25 de milioane de euro dacă în discuție este vorba de o rivală a lui Spurs din Premier League. Și aici se vorbește intens de Manchester United.

Un alt club care este cu ochii pe Kane este campioana Bundesligii, Bayern Munchen. Cea mai mare problemă pentru echipele de pe continent ar putea fi să-l convingă pe jucător să părăsească Anglia, având în vedere că acesta țintește recordul de goluri în Premier League.

ADVERTISEMENT