Life

Ilan Laufer, afectat de drama din Israel! Alina, soția lui: „Acuma se plătește!”

Alina, soția lui Ilan Laufer, privește cu îngrijorare ce se întâmplă în Israel. Vedeta tv a dezvăluit cum trăiește soțul ei tragedia, de la distanță.
09.10.2023 | 12:55
Ilan Laufer afectat de drama din Israel Alina sotia lui Acuma se plateste
Ilan Laufer are prieteni captivi în războiul din Israel. Dezvăluirile făcute de soția lui, Alina. Foto: Instagram/ hepta.ro/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Alina și Ilan Laufer sunt îngroziți de tragedia care se petrece în Israel din 7 octombrie încoace. Vedeta de televiziune a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum trăiesc cei doi această nouă dramă, de la distanță.

Alina și Ilan Laufer privesc cu groază ce se întâmplă în Israel!

Marele noroc al lui Ilan Laufer este că toată familia e mutată în România, deci nu are rude în pericol acolo, după cum ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Alina. Politicianul are, însă, o serie de cunoștințe care au suferit pierderi în ultimele două zile și chiar prieteni din copilărie.

ADVERTISEMENT

Alina Laufer e de părere că acum a venit factura pentru că nu s-au luat măsuri mai radicale împotriva teroriștilor. Soția lui Ilan Laufer a spus, pentru FANATIK, că ea și soțul ei au mai fost martori la episoade dramatice când erau în Israel, dar nu se compară cu amploarea pe care a căpătat-o recentul atac al grupării palestiniene Hamas.

„Asta e o mișcare demonică”

„Rude sau familie nu avem acolo. Avem, însă, prieteni, cunoștințe. Ilan are prieteni din copilărie foarte mulți. Nu există justificare pentru ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Asta e o mișcare demonică. Părerea mea e că trebuiau luat măsuri mai radicale de mult timp. Acuma se plătește pentru asta… Eu am rămas fără cuvinte. Ilan urmărește non-stop, de sâmbătă, la televiziunile din Israel. E la curent cu tot ce se întâmplă acolo”, a declarat Alina Laufer, pentru FANATIK.

Prietenii și cunoștințele lui Ilan Laufer, afectați direct de tragedie. Familia politicianului este în România

Soția lui Ilan Laufer spune că evenimentele care se produc acum n-au mai fost văzute din 1973 încoace, când a avut loc războiul

ADVERTISEMENT

Yom Kippur. Cât despre atacatori, Alina subliniază că nu au nicio justificare pentru crimele comise. „Ăia nu sunt niște oameni civilizați. Cum s-a ajuns la așa ceva ne întrebăm și noi… A fost și este ceva cumplit. Ilan a vorbit cu multe cunoștințe, fiecare are câte o nenorocire în familie. Știi că a fost petrecerea aia. Acolo s-au întâmplat multe tragedii.

Nu e tânăr care să fi fost la acel festival să nu fi suferit o pierdere, să nu fi fost afectat dacă nu direct, indirect. Au fost persoane luate din propriile lor case, răpite de teroriști. E groaznic. Părinții lui Ilan sunt în România, frații lui tot aici, din punctul ăsta de vedere e mai liniștit”, a continuat Alina Laufer, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În vizitele pe care Alina și Ilan Laufer le-au tot făcut în Israel, cei doi au mai fost martorii unor episoade similare, dar niciunul nu a căpătat dimensiunea pe care azi o vedem cu toții.

Alina și Ilan au fost, în trecut, martorii sălbăticiei teroriștilor: „Niciodată nu s-a întâmplat ceva asemănător cu magnitudinea asta”

„Au fost situații din acestea la care am fost martori. Dar vorbim de câte un atacator, unul care a atacat cu cuțitul sau a mai dat cineva cu mașina peste o mulțime. Da, a mai căzut și câte o rachetă, dar niciodată nu s-a întâmplat ceva asemănător cu magnitudinea asta. Din 1973 încoace nu a existat așa ceva”, ne-a mai spus Alina, soția lui Ilan Laufer.

Israelul se află în război cu gruparea teroristă Hamas de sâmbătă, 7 octombrie 2023. Până la această oră, autoritățile au raportat sute de morți în Israel. Premierul statului evreu, Beniamin Netanyahu, a promis un răspuns pe măsură împotriva atacatorilor, iar în perioada următoare ar putea exista chiar o descindere militară terestră în Palestina a armatei israeliene.

 

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT