Life

Ileana și Geta Sterp, detalii despre sărbătorile pascale. Cum a arătat masa în familie

Ileana și Geta Sterp au vorbit despre sărbătorile de Paște, dar și care au fost preparatele culinare care nu au lipsit de pe masă. Cine nu a fost prezent din familie.
26.04.2022 | 20:16
Ileana si Geta Sterp detalii despre sarbatorile pascale Cum a aratat masa in familie
Ileana și Geta Sterp, despre masa de Paște. De ce au lipsit frații Culiță și Iancu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cele două surori au oferit detalii despre Învierea Mântuitorului pe care au petrecut-o alături de familie. Tinerele au povestit cum a arătat masa împreună cu persoanele apropiate, dar și de ce au lipsit Culiță și Iancu.

Ileana și Geta Sterp, despre masa de Paște. De ce au lipsit frații Culiță și Iancu

Ileana și Geta Sterp obișnuiesc să petreacă sărbătorile pascale la Hațeg împreună cu mama lor, doamna Geta. Surorile s-au bucurat de momentele de weekend-ul trecut, fără să pună mare accent pe mâncarea gătită.

ADVERTISEMENT

„Să vă servesc cu niște prăjituri! Ne lăudăm fiecare cu farfuria ei! Nu am gătit foarte multe feluri de mâncare! În ultimii ani de sărbători ne limităm așa la mâncare, cred că e mai importantă întâlnirea în familie! 

Tot am făcut, dar nu foarte multe: friptură de miel, ciorbă de miel, nelipsitul drob!”, a declarat Ileana Sterp în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Culiță și Iancu Sterp, în Dubai în ziua de Paște

Sora și nașa lui Culiță Sterp a povestit că la masa de Paște au fost prezenți toți cei dragi, atât copiii, cât și ginerii. Cei care au lipsit au fost chiar băieții, artistul de muzică de petrecere având un eveniment în Dubai.

De asemenea, Iancu Sterp a revenit în urmă cu puțin timp în țară, dar a plecat la antrenamente. Fostul concurent de la Survivor România, din primul sezon, s-a apucat serios de sport și intră în arenă pentru diverse lupte.

ADVERTISEMENT

„Culiță e tot la cântat în Dubai! Chiar zicea Daniela și de Paști ești la cântat! Mai stai și tu pe acasă!”, a mai spus Geta Sterp.

„Iancu a fost în Dubai și s-a întors astăzi! Dar a plecat la antrenamente! Ileana Sterp: Ieri când am venit am găsit-o în cizme de gumă! Era murdară din cap până în picioare!

ADVERTISEMENT

Și acum este dusă cu mașină la oi și nu am putut să ajungem la ea că am vrut cu drag să fie și ea aici!”, a completat Ileana Sterp.

ADVERTISEMENT
Tags: