Life

Ileana Sterp, deranjată de atitudinea românilor față de femeile însărcinate: ”Se uită așa la tine și se bagă în față”

Sora lui Culiță Sterp, Ileana Sterp, supărată pe comportamentul românilor față de femeile însărcinate. Ce a spus tânăra?
14.04.2023 | 01:15
Ileana Sterp deranjata de atitudinea romanilor fata de femeile insarcinate Se uita asa la tine si se baga in fata
Ileana Sterp mai are opt zile până la naștere. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, este însărcinată în 9 luni și mai are opt zile până la naștere. Tânăra, care în curând își va ține în brațe al doilea copil, a răbufnit în mediul online la adresa românilor, din cauză că nu au respect față de femeile gravide.

Ce spune Ileana Sterp despre românii care nu oferă prioritate gravidelor la coadă

Ileana Sterp a spus pe Instagram că unii români, și chiar femei, care ar trebui să fie mai înțelegătoare, nu oferă prioritate viitoarele mame, atunci când acestea se află la coadă. Deși le observă burtica de gravidă, unele persoane stau indiferente și nicicum nu își cedează locul din față.

ADVERTISEMENT

”Mi se pare foarte trist” ,a declarat despre atitudinea românilor faimoasa influenceriță din Ardeal, urmărită de zeci de mii de români pe canalul său de youtube și pe pagina de Instagram. De asemenea, Ileana Sterp a mărturisit că au fost momente când i s-a spus că nu ar trebui să aibă pretenția de prioritate la rând, deoarece nu este bolnavă.

”Nu am întâlnit niciodată un om, nici în sarcina cu Carla, nici în a doua sarcină, nu-mi aduc aminte ca cineva să-mi fi spus ”haideți doamnă înainte că sunteți însărcinată”, nu, trist, mi se pare foarte trist că se uită așa la tine și se bagă așa în față, să nu te lase niciun metru înainte.

ADVERTISEMENT

Și aici nu este vorba despre mine, că eu stau la rând, ca tot omul normal, îmi văd de treabă, asta e, nu mă lasă nimeni, nu mă lasă.  Aici e vorba despre oamenii din jurul meu, despre femei în special, care exact așa cum am spus, se uită așa te analizează, se uită la burtă, și nu te-ar lăsa băi nene, n-ar zice ”haideți, doamnă, că mai aveți puțin și nașteți și cred că vă e greu să stați atât la rând, în picioare”, a detaliat tânăra într-un Instastory.

Ileana Sterp, mamă pentru a doua oară, peste doar câteva zile. Ce sex are bebelușul

Ileana Sterp va fi, astfel, mamă pentru a doua oară în această lună și nu se știe încă sexul bebelușului, deoarece nici ea nu a dorit să-l afle până nu va sosi momentul aducerii pe lume. Ea mai are o fetiță pe nume Carla, care în luna mai va împlini doi ani.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp are ajutor de nădejde în creșterea copiilor, soțul ei Daniel Aloman. Acesta este de profesie dulgher și și-a deschis o afacere în domeniu. Ar avea mulți clienți, în special proprietarii de pensiuni, și ar face bani frumoși din această meserie.

Mai mult, Ileana Sterp și Daniel Aloman nu s-ar întreține doar din dulgherie, ci și din banii încasați dintr-o pensiune pe care o dețin în Sebeș. Dincolo de acestea, între cei doi au existat și tensiuni la un moment dat, stând separați câteva luni. De când s-au împăcat, lucrurile pare că au revenit la normal.

ADVERTISEMENT

”Ești MINUNAT! Ești cel mai amuzant, cel mai grijuliu, harnic, bun și sufletist bărbat, soț si tătic din UNIVERS! Să ne înveselești viața mulți ani și de acum în colo! Te iubesc, dragostea mea! La mulți ani!”, scria Ileana Sterp, în 2022, pe Instagram, de ziua soțului său.

ADVERTISEMENT