Life

Ileana Sterp, mărturisiri în lacrimi! Ce a pățit sora lui Culiță Sterp: „Simt că nu mai pot”

Ileana Sterp a făcut mărturisiri în lacrimi pe rețelele de socializare. Ce a pățit sora lui Culiță Sterp și de ce spune că simte că nu mai poate.
03.04.2023 | 15:02
Ileana Sterp marturisiri in lacrimi Ce a patit sora lui Culita Sterp Simt ca nu mai pot
Ileana Sterp, mărturisiri în lacrimi! Ce a pățit. Foro Colaj Faantik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ileana Sterp a făcut mărturisiri în lacrimi pe rețelele de socializare. Sora lui Culiță Sterp trece prin clipe grele și a spus că simte că nu mai poate.

Ileana Sterp, mărturisiri în lacrimi!

Sora lui Culiță Sterp trece prin momente grele. Ileana Sterp a avut o zi dificilă și le-a povestit totul fanilor pe rețelele de socializare. Sora cântărețului de manele a spus că fetița ei s-a trezit nervoasă și toată ziua a încercat să o împace.

ADVERTISEMENT

Dar Ileana Sterp a mărturisit că a ajuns la capătul puterilor și nu mai știe ce să mai facă. Aceasta a mers alături de fetița ei la bunică pentru a-i da activități care să o distreze.

Sora lui Culiță Sterp a vrut să facă lucrurile clare și le-a transmis celorlalte mămici că lucrurile nu sunt mereu roz așa cum se arată pe Instagram sau alte rețele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Noi astăzi avem o zi tare ciudată. Carla s-a trezit foarte nervoasă și eu simt că nu mai pot. A trebuit să venim la buni, ca să găsim alte activități, încât să nu mai plângă și să nu mai fie nervoasă. Da, deci nu-i totul atât de roz ca pe Instagram”, a spus aceasta.

Ileana Sterp a mărturisit că se simte rău din cauza sarcinii

Ileana Sterp a mărturisit că se simte rău și din cauza sarcinii, fiind în ultima lună înainte de a naște cel de al doilea copil al său.

ADVERTISEMENT

Ea a mărturisit că simte oboseală fizică recurentă, iar fetița ei o pune mereu să o ia în brațe lucru care înrăutățește lucrurile. Dar vedeta speră că totul se va rezolva rapid.

„Eu, cum v-am mai zis, în ultima lună de sarcină simt așa că fizic e foarte greu, mă doare burta, mă dor toate. Carla mă pune să o iau în brațe încontinuu.

ADVERTISEMENT

Nu sunt aici să mă plâng, nu. Nu vreau să mă plâng și nu vreau să mă las, că ajută Dumnezeu și trece”, a transmis Ileana Sterp, pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: