Sport

Ilie Dumitrescu e încrezător în privința FCSB-ului: „Lucrurile sunt pe făgașul bun! Mi-a plăcut echipa lui Dică”

Ilie Dumitrescu este încrezător în privința calificării FCSB-ului în grupele Conference League, fiind de părere că echipa lui Nicolae Dică este pe drumul cel bun.
19.08.2022 | 20:56
Ilie Dumitrescu e increzator in privinta FCSBului Lucrurile sunt pe fagasul bun Mia placut echipa lui Dica
Ilie Dumitrescu e încrezător în privința FCSB-ului. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” consideră că înfrângerea FCSB-ului cu Viking, scor 1-2, a fost surprinzătoare, explicând că jucătorii vicecampioanei României au jucat foarte bine, mai puțin în zona defensivă.

Ilie Dumitrescu e încrezător în privința FCSB-ului

Ilie Dumitrescu este încrezător în privința calificării FCSB-ului în grupele Conference League și crede că vicecampioana României, sub comanda lui Nicolae Dică, intră pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

„FCSB, în afară de deficiențele pe planul defensiv, mi-a plăcut mult. Viking e cel mai periculos adversar și mi s-a părut o echipă care n-a mai pus probleme deloc. A fost un antijoc, 45 de minute nu a mai jucat nimic.

Lucrurile cred că intră într-un făgaș normal, mie mi-a plăcut cum arată echipa lui Dică, plus că va remedia problemele acestea defensive.

ADVERTISEMENT

Eu cred că și Radunovic a greșit la primul gol, chiar și la al doilea”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Bogdan Stelea îl taxează pe Sorin Cârțu după ce l-a certat la TV pe Paul Papp

Bogdan Stelea a vorbit despre înfrângerea suferită de FCSB și crede că vicecampioana României a avut ghinion. Totodată, fostul portar l-a taxat pe Sorin Cârțu, după ce președintele oltenilor l-a atacat dur pe Paul Papp, după cartonașul roșu primit de fundaș la pauza meciului dintre Universitatate Craiova și Hapoel Beer Sheva, scor 1-1:

ADVERTISEMENT

„FCSB a jucat bine, dar noi trebuie să punem în balanță și greșelile lor din apărare. FCSB a avut și ghinion, trebuie să recunoaștem, pentru că au fost niște faze bune, niște execuții bune, dar n-a fost să fie”.

„Eu nu sunt de acord. Nu poți să îi critici în maniera asta. Am auzit că domnul Cârțu vorbea ceva despre salariul lui, despre cum a venit. Nu poți să spui așa ceva”, a mai spus Bogdan Stelea.

ADVERTISEMENT

„Stau o primă repriză să văd ce neșansă avem, iar pe urmă, vine incalificabilul gest al lui Papp, să stăm cu emoții… că așa vrea Papp, să stăm cu inima-n gât. Tu te apuci să faci așa ceva, să faci pe Rambo… băi, băiatule, ai 33 de ani, cu familie acasă, te apuci să faci așa ceva?

El e bătăuș, are orgolii personale, dar niciodată nu are orgolii când greșește el și a făcut multe greșeli anul trecut. Ai experiență, ai o vârstă, ai jucat în străinătate, faci așa ceva?”, a declarat Sorin Cârțu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,95 este cota pentru ”2 solist” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT