Sport

Ilie Dumitrescu trage concluziile după FCSB – Farul 2-0: „Mă surprinde la ce nivel a ajuns Octavian Popescu!”. Ce spune despre penalty-ul neacordat

Ilie Dumitrescu a tras concluziile după victoria FCSB-ului în confruntarea cu Farul, scor 2-0, analizând și greșelile de arbitraj ale lui Lucian Rusandu și fiind impresionat de Octavian Popescu.
14.03.2022 | 23:43
Ilie Dumitrescu trage concluziile dupa FCSB  Farul 20 Ma surprinde la ce nivel a ajuns Octavian Popescu Ce spune despre penaltyul neacordat
ADVERTISEMENT

„Mister” consideră că vicecampioana României a fost mai prezentă în joc decât Farul, deși îi laudă și pe constănțeni pentru evoluția avută.

Ilie Dumitrescu trage concluziile după FCSB – Farul 2-0

Ilie Dumitrescu a tras concluziile după victoria FCSB-ului în duelul de pe teren propriu cu Farul, scor 1-0, lăudându-l pe Octavian Popescu, dar și pe Malcom Edjouma.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Mister” a rămas surprins și de greșelile de arbitraj făcute de către Lucian Rusandu, care nu a dictat un penalty clar pentru Farul, dar și pentru eliminarea lui Damien Dussaut, care a primit două cartonașe galbene la aceeași fază.

„Un joc bun făcut de Edjouma! A greșit Dussaut, nu trebuie să te bazezi că nu te elimină dacă faultezi mai tare la aceeași fază”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Mă surprinde la ce nivel a ajuns Octavian Popescu”

Ilie Dumitrescu este plăcut surprins de evoluția bună a lui Octavian Popescu, despre care spune că este un adevărat lider în teren: Mă surprinde la ce nivel a ajuns Octavian Popescu.

E un lider în teren, e uimitor felul în care ține mingea, cum o controlează. Mi se pare că stă foarte bine Tavi Popescu!”.

ADVERTISEMENT

„A fost un penalty clar pentru Farul, care putea schimba jocul. Cel mai bun joc al FCSB-ului din ultima lună, mi s-a părut un joc consistent. Edjouma a ajutat bine în fază defensivă.

Cordea nu a avut o evoluție bună, de-asta a fost schimbat cu Coman, care arată.

Făcând abstracție de penalty-ul, care putea schimba fața jocului, FCSB a făcut un meci bun contra Farului”, a continuat Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

„Nu înțeleg de ce Toni Petrea nu răspunde clar la unele întrebări, cum sunt și cele cu Keșeru… ce să mai tot încerci să zici ceva… spune direct și cred că așa nici nu ar mai primi alte întrebări din partea presei”, a mai spus fostul internațional.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,07 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT