Sport

Ilie Dumitrescu intervine în scandalul de la CFR Cluj: „Chipciu nu va renunța la salariul său!”

Ilie Dumitrescu intervine în scandalul momentului de la CFR Cluj.
03.08.2021 | 20:35
Ilie Dumitrescu intervine in scandalul de la CFR Cluj Chipciu nu va renunta la salariul sau
ADVERTISEMENT

„Mister” este de părere că Alex Chipciu a greșit când a avut o reacție nervoasă la antrenamentele echipei, însă este sigur că mijlocașul nu va renunța la salariul său, unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1.

Ilie Dumitrescu se gândește că poate exista o împăcare între jucător și Marius Șumudică, deși tehnicianul a anunțat că l-a exclus definitiv din lotul echipei.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu intervine în scandalul de la CFR Cluj

Ilie Dumitrescu a intervenit în scandalul de la CFR Cluj, acolo unde Alex Chipciu a fost implicat într-o bătaie la antrenamente, care s-a lăsat cu o decizie drastică.

Marius Șumudică a anunțat că Alex Chipciu nu va mai face parte din lotul CFR-ului, în urma incidentului de la antrenamente, dar Ilie Dumitrescu este de părere că decizia se poate schimba într-un final.

ADVERTISEMENT

„Chipciu a venit fără să joace o perioadă lungă de timp, după, Dan Petrescu a început să-l introducă. Dar la Dan Petrescu era în funcție de cum te pregăteai la antrenamente.

El cred că dorea să fie titular. Posibil să fi fost un motiv și salariu pe care îl avea, dorind să fie titular.

ADVERTISEMENT

Mie mi se pare corectă și decizia lui Șumudică, de a lua o decizie când se întâmplă așa ceva la antrenamente. Chipciu trebuia să-și ceară scuze, e un lucru cert.

Nu cred că-l va pune să se antreneze cu echipa a doua. Peste șapte zile, dacă vezi că vine și îi pare rău, poți să te întorci asupra deciziei”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Jucătorul nu va renunța la salariul său!”

Ilie Dumitrescu este de părere că indiferent ce se va întâmpla, Alex Chipciu nu va renunța la salariul său mare și că va rămâne să se antreneze cu echipa:

„Jucătorul nu va renunța la salariul ăsta de 30.000 de euro pe lună. El va rămâne și se va antrena cu echipa, dar e important cum se tratează problema în vestiar.

Cred că Rondon nu s-a ridicat nici la un nivel bun în perioada de pregătire, e altceva față de ce s-a întâmplat la Chipciu”.

„Nu am înțeles foarte bine ce șocuri vrea să facă la echipă. Numai liniște a fost la Astra, salarii la zi, fără probleme, pe un fond așa s-a câștigat campionatul atunci”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT