Sport

Ilie Dumitrescu laudă conducerea Craiovei după calificarea cu Zorya: „Cei care au făcut schimbarea au fost inspirați”

Ilie Dumitrescu a lăudat conducerea Universității Craiova după calificarea cu Zorya Lugansk, spunând că au fost inspirați cei care l-au schimbat pe Laszlo Balint.
12.08.2022 | 09:41
Ilie Dumitrescu lauda conducerea Craiovei dupa calificarea cu Zorya Cei care au facut schimbarea au fost inspirati
Ilie Dumitrescu laudă conducerea Craiovei după calificarea cu Zorya. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Schimbarea lui Laszlo Balint cu Mirel Rădoi la Universitatea Craiova a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Ilie Dumitrescu laudă conducerea Craiovei după calificarea cu Zorya

Ilie Dumitrescu a lăudat conducerea Universității Craiova pentru schimbarea lui Laszlo Balint cu Mirel Rădoi: „M-a impresionat evoluția Craiovei.

ADVERTISEMENT

Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost modul în care a gândit sistemul de joc. A analizat jocul tur, unde echipa a avut probleme, și-a dat seama unde poate surprinde adversarul.

A întărit foarte bine zona centrală. Cei trei fundași centrali au jucat impecabil. Sistemul ăsta cu trei pe linia de fund este cel mai bun și pentru Bancu, și pentru Hanca”.

ADVERTISEMENT

„Pe urmă a fost Baiaram, care a fost omul meciului, cel mai bun jucător al Craiovei de departe. A făcut diferența, a fost peste tot. Poți doar să le spui celor care au făcut schimbarea asta că au fost inspirați

Cred că a fost cel mai bun meci al lui din ultimul an. Mi-a plăcut foarte mult. Hanca și Bancu au făcut un efort extraordinar. Au fost periculoși, au închis foarte bine”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„M-a impresionat disciplina jucătorilor!”

Ilie Dumitrescu a continuat și a vorbit despre disciplina și presingul pe care l-a văzut la jucătorii oltenilor, de care este mulțumit: „Au făcut un presing de întâmpinare agresiv.

Cel mai important a fost că jucătorii au avut reacție la jocul fără minge. A fost foarte bun. S-au subordonat foarte bine tacticii lui Rădoi”.

ADVERTISEMENT

„Au acoperit foarte bine zonele. Puteau să mai joace 40 de minute și echipa asta nu primea gol.

M-a impresionat disciplina jucătorilor, reacția la jocul fără minge. Ne le-a dat nicio șansă de gol adversarilor. Echipa asta are potențial”, a mai spus Ilie Dumitrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CS Mioveni: 4,75 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT