Sport

Ilie Dumitrescu, laude la adresa Rapidului: „Mi se pare extraordinar să ai bugetul ăsta de transferuri!”

Ilie Dumitrescu a lăudat Rapidul pentru felul în care și-a gândit bugetul de transferuri pentru această vară și așteaptă să vadă ce mutări mai fac giuleștenii.
13.06.2023 | 08:30
Ilie Dumitrescu laude la adresa Rapidului Mi se pare extraordinar sa ai bugetul asta de transferuri
Ilie Dumitrescu, laude la adresa Rapidului. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” este de părere că Rapid are un proiect solid, spunând că giuleștenii nu vând ieftin și că ar intra în cursa pentru titlu dacă ar reuși să îi aducă la echipă pe Rareș Ilie și Denis Drăguș. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate plecarea lui Antonio Sefer de la Rapid.

Ilie Dumitrescu, laude la adresa Rapidului

Ilie Dumitrescu laudă conducerea Rapidului pentru felul în care și-a făcut planurile pentru următorul sezon și mai ales pentru bugetul pe care l-au alocat pentru transferuri: „FCSB a renunțat la Oaidă și la Cristea, iar Rapid a reacționat imediat”.

ADVERTISEMENT

„Să ai buget de trei milioane de euro pentru transferuri mi se extraordinar. Rapid este o forță în momentul de față, devine un club foarte puternic. Dacă îl iau pe Cristea, pe Yuri…

Cred că pe Drăguș trebuie să dea Rapid vreo două milioane de euro, nu? Proiect foarte solid! Dacă îl iei pe Rareș Ilie, îl iei și pe Drăguș. Și Rapid nu vinde ieftin”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Jos pălăria pentru domnul Angelescu!”

Și Florin Prunea a felicitat conducerea Rapidului, în special pe Victor Angelescu, pe care l-a lăudat pentru că a ținut echipa în viață când avea nevoie de cel mai mare ajutor.

„Jos pălăria pentru domnul Angelescu, a ținut această echipă în vremuri grele. Rapid, ca să treacă la următorul nivel, avea nevoie de un Dan Șucu. A apărut, nu se aruncă, face pași extrem de calculați, cred că sunt pașii corecți.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că anul ăsta Rapid va fi mai sus. Ușor, ușor, “step by step”! Sunt sigur că este o înțelegere între cei doi între Dan Șucu și Victor Angelescu”.

„Drăguș are calități, dar nu știu ce se întâmplă cu el… consider că e un pas în spate să vină la Rapid. Eu mă așteptam să facă față în străinătate”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT