Sport

Ilie Dumitrescu nu înțelege schimbarea lui Florinel Coman la pauza meciului Dunajska Streda – FCSB: „Îmi dă cu virgulă!”

Schimbarea lui Florinel Coman de la pauza meciului dintre Dunajska Streda și FCSB a fost disecată în platourile TV, Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru fiind de părere că nu poți schimba căpitanul la pauză.
04.08.2022 | 00:02
Ilie Dumitrescu nu intelege schimbarea lui Florinel Coman la pauza meciului Dunajska Streda  FCSB Imi da cu virgula
Ilie Dumitrescu nu înțelege schimbarea lui Florinel Coman la pauza meciului Dunajska Streda - FCSB. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu nu crede că un căpitan de echipă se poate schimba la pauza unui meci, singura explicație pe care o are este o eventuală accidentare a lui Florinel Coman.

Ilie Dumitrescu nu înțelege schimbarea lui Florinel Coman la pauza meciului Dunajska Streda – FCSB

Ilie Dumitrescu a analizat schimbarea lui Florinel Coman la pauza meciului dintre Dunajska Streda și FCSB, fiind de părere nu poți schimba intenționat căpitanul echipei la pauza meciului:

ADVERTISEMENT

„Echilibrul s-a rupt când, inspirat, Tavi Popescu scoate acel fault. Ianis Stoica a vut o mobilitate foarte bună. Eu mă aștept mai mult de la Tavi Popescu.

Până la urmă e un rezultat bun, e un plus de la venirea lui Dică, sperăm ca progresul să se vadă la următoarele meciuri și la returul de la București. Mie mi-a plăcut mult prima repriză.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să discut această speță, mie îmi dă cu virgulă, vreau să îl lăsăm pe Dică să se bucure de victorie.

Nu cred că a fost intenționată schimbarea lui Coman, nu poți să-ți schimbi căpitanul la pauză. Eventual, îl lași încă 15 minute să joace și-l schimbi. Deci și mie mi-a dat cu virgulă această schimbare, dar hai să o lăsăm că a fost inspirat Dică cu Oaidă”.

ADVERTISEMENT

„Rusu nu e Ibrahimovic sau Ronaldo, trebuie să-l pui în evidență. Mie mi-a plăcut mobilitatea lui, așa arată un nouar. A coborât bine.

Dacă dai un milion și ceva pe un jucător, ai pretenția de la el să dea goluri. Eu cred că Dawa va crește încet-încet și va fi un jucător de bază. Mie-mi place.

ADVERTISEMENT

La faze fixe, Tamm apare foarte bine la finalizare, alege spațiul liber, atacă foarte bine și execuția e complicată și pentru un număr 10, pentru un atacant.

Dacă nu acoperi când dai cu latul, se duce… Dacă dădea cu șiretul, era Van Basten. E foarte greu!”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Și Basarab Panduru nu crede că schimbarea lui Florinel Coman a fost intenționată

Basarab Panduru a vorbit și el despre schimbarea lui Florinel Coman de la pauza meciului și este de părere că fotbalistul s-a accidentat, motiv pentru care Nicolae Dică a preferat să nu riște:

„Un meci slăbuț al ambelor echipe, nici FCSB, nici Streda nu au jucat cine știe ce. Din păcate nu am văzut nici la FCSB prea multe lucruri bune, că nu mă interesează dacă ăia sunt slabi. Importantă e victoria până la urmă.

Rămân în 11 contra 10, totul e în favoarea lor, ai impresia că trebuie să te duci peste ei, să rezolvi calificarea încă din meciul ăsta. Totuși, au jucat la fel, nu au avut nici mai multă posesie, nici mai multe ocazii, mă așteptam la mai multe.

Gigi pe toți pe care îi aduce sunt cei mai buni. Dawa pare că e numărul unu acolo, indiferent ce face, întrebarea e cine stă lângă el, Tamm sau Bouhenna.

Nu ai cum să schimbi căpitanul la pauză, eu cred că s-a lovit Florinel, nu poți schimba căpitanul după 45 de minute”.

„Campionatul ăsta e foarte ciudat, nu mai par alea trei echipe atât de neclintit, cred că pot pune probleme și altele. Eu zic că e foarte important să termini pe primul loc campionatul.

Doar o dată s-a întâmplat ca primul loc să nu câștige campionatul, atunci cu FCSB”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „2 solist” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT