Sport

Basarab Panduru, cu Nicolae Dică lângă el, i-a mitraliat pe antrenorii care acceptă oferta FCSB: “Nu iei nimic! Primești echipa, schimbările, asta faci tu acolo”. Video

Basarab Panduru i-a mitraliat pe antrenorii care acceptă oferta lui Gigi Becali. Lângă el, vizibil stânjenit, era Nicolae Dică, cel care doar două zile mai târziu, era numit antrenor la FCSB.
26.07.2022 | 17:57
Basarab Panduru cu Nicolae Dica langa el ia mitraliat pe antrenorii care accepta oferta FCSB Nu iei nimic Primesti echipa schimbarile asta faci tu acolo Video
Basarab Panduru şi Nicolae Dică. Sursa: captură Orangesport
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică este noul antrenor de la FCSB, FANATIK anunţând culisele acestei numiri încă de la finalul meciului tur cu Saburtalo Tbilisi. El revine alături de roş-albaştrii după ce a mai condus echipa între iunie 2017 şi decembrie 2018.

Basarab Panduru, cu Nicolae Dică lângă el, i-a mitraliat pe antrenorii care acceptă oferta FCSB

Antrenorul vicecampioanei este invitat permanent la Orange Sport, iar înainte cu două zile să fie numit la FCSB, Dică a fost împreună cu Basarab Panduru la TV, pentru a analiza derby-ul cu Rapid, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru a pornit o adevărată tiradă la adresa celor care acceptă să lucreze cu Gigi Becali, iar Nicolae Dică, viitorul antrenor al echipei, stătea lângă el, vizibil stânjenit, fără să scoată un cuvânt:

“El nici nu are nevoie de antrenor, el îți cumpără demnitatea ție. El, când îți oferă 10.000 de euro, îți cumpără demnitatea!

ADVERTISEMENT

“Nu iei nimic! Primești echipa, schimbările, asta faci tu acolo”

Ție, ca antrenor, mai mult de o mie, două mii nu ți-ar da salariu, dar nu mai merge nici cu trei, patru mii, că nici oamenii nu-și mai vând demnitatea atât de ieftin. Așa că a urcat la o sumă destul de mare, 10.000 de euro, și găsește o grămadă care se duc și stau acolo antrenori.

Dar tu nu faci echipa, nu faci schimbările, vii și explici că «așa am gândit eu la pauză, să fac patru schimbări, să dăm viteză echipei»… De ce n-ai dat viteză echipei de la începutul meciului? Cam asta e situația.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu poate să vină și să-mi spună mie: «Lasă, că mă duc eu, știu eu, văd eu cum îl iau!». Nu iei nimic! Primești echipa, schimbările, asta faci tu acolo”, a spus Panduru.

VEZI VIDEO: 

Nicolae Dică a semnat două zile mai târziu cu FCSB: “O să îi dau libertate în tur”

Vizibil stânjenit, Nicolae Dică, nu l-a întrerupt pe Basarab Panduru. Doar două zile mai târziu, antrenorul s-a înţeles cu Gigi Becali pentru preluarea echipei şi va debuta pe banca tehnică joi, în returul cu Saburtalo:

ADVERTISEMENT

“Vrea mai multă libertate, îi dau mai multă libertate. O să îi dau libertate în tur, să fie pe primul loc la mare diferenţă. Nu pot să îi pun obiectiv calificarea. Vorbim de viitor. Înseamnă următorul an”, a spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,50 este cota pentru „se califică FCSB” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT