Sport

Ilie Dumitrescu și Gigi Becali, dialog spumos după FCSB – U Craiova 2-0: ”Îți fac o diplomă” / ”Aia vreau eu”

După victoria din meciul FCSB - U Craiova 2-0, Ilie Dumitrescu i-a promis lui Gigi Becali că dacă va câștiga titlul îi va face o diplomă de antrenor.
08.04.2024 | 10:18
Ilie Dumitrescu si Gigi Becali dialog spumos dupa FCSB  U Craiova 20 Iti fac o diploma  Aia vreau eu
După victoria din meciul FCSB - U Craiova 2-0, Ilie Dumitrescu i-a promis lui Gigi Becali că dacă va câștiga titlul îi va face o diplomă de antrenor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” s-au impus extrem de clar în duelul de pe Arena Națională și au făcut un pas uriaș către titlu, având acum un avans de 10 puncte în clasament față de CFR Cluj și față de olteni.

Promisiunea lui Ilie Dumitrescu pentru Gigi Becali după FCSB – U Craiova 2-0

La finalul partidei FCSB – U Craiova 2-0, din etapa a 3-a a play-off-ului din SuperLiga, Ilie Duumitrescu și Gigi Becali au avut un dialog absolut fantastic în direct la Digi Sport Special despre implicarea patronului în alcătuirea echipei.

ADVERTISEMENT

”Cine dă OK-ul final?”, l-a întrebat Ilie Dumitrescu, iar Gigi Becali a răspuns: ”Eu îl dau! Dar ei o fac (n.r. – echipa)”. ”Eu asta spun. Este o muncă de ceva timp, de câțiva ani, ai pierdut 4-5 campionate, anul trecut în ultimul meci. Dar, repet, onorific îți fac o diplomă. Ți-am spus-o de când a început play-off-ul. Dacă iei campionatul, o diplomă ți-o acord în direct, aici”, a continuat fostul internațional.

”Măi, Ilie, mulțumesc de diplomă, dar să-ți spun ceva: pe mine mă interesează un cec de la Liga Campionilor, de mai multe zeci de milioane. Aia vreau eu”, a fost replica patronului FCSB, care a adus hohote de râs în platou.

ADVERTISEMENT

”Dacă faci 5-6 transferuri, poate ai și tu șansa ta să ajungi acolo”, i-a transmis Ilie Dumitrescu. ”Dacă nu faci, nu ai cum. Văd eu unde suntem mai slăbuți, adică unde nu suntem așa periculoși. Partea dreaptă nu e periculoasă și vârful nu e periculos”, a precizat Gigi Becali.

Cum arată lista de transferuri a lui Gigi Becali

De altfel, patronul FCSB a dezvăluit că a început deja să contureze campania de transferuri de la vară. Primele nume apărute sunt cele ale lui Louis Munteanu și Denis Alibec, dar Becali mai are în vedere și alți jucători din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a precizat că și-ar dori să-l transfere pe Alexandru Mitriță de la Universitatea Craiova, însă a recunoscut că o astfel de mutare este greu de realizat din cauza ambițiilor lui Mihai Rotaru.

Întrebat de Horia Ivanovici dacă impresarul Florin Vulturar a plecat în Portugalia pentru a vedea un atacant care ar putea ajuta-o pe FCSB, omul de afaceri a transmis că este corectă informația și că jucătorul o să fie analizat ulterior și de staff-ul echipei.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mai spus la FANATIK SUPERLIGA că l-ar dori și pe Philip Otele, atacantul celor de la CFR Cluj, însă este sceptic în privința unui posibil transfer, având în vedere că ardelenii ar putea cere o sumă greu de achitat în schimbul nigerianului.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,6- este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul CFR Cluj - FCSB