Sport

Ilie Năstase, despre divorţul dintre Simona Halep şi Toni Iuruc: “Ce să comentez? Dacă mâine se împacă rămân eu cu declarațiile”

Ilie Năstase a vorbit pentru FANATIK despre presupusul divorţ dintre Simona Halep şi Toni Iuruc, spunând că această decizie aparţine strict celor doi.
07.09.2022 | 17:45
Ilie Nastase despre divortul dintre Simona Halep si Toni Iuruc Ce sa comentez Daca maine se impaca raman eu cu declaratiile
Ilie Năstase şi Simona Halep în turneul de la WTA Madrid
ADVERTISEMENT

La doar un an de la cununia civilă, au apărut primele informaţii despre un posibil divorţ între Simona Halep şi Toni Iuruc. Potrivit Prosport, cei doi urmează să parafeze despărţirea la notariat zilele următoare.

Ilie Năstase, despre divorţul dintre Simona Halep şi Toni Iuruc: “Ce să comentez? Sunt lucruri private”

FANATIK l-a contactat pe Ilie Năstase pentru o reacţie vis-a-vis de posibilul divorţ dintre Simona Halep şi Toni Iuruc, însă fostul lider mondial ATP a declarat că decizia aparţine strict celor doi şi nu ar fi potrivit să comenteze:

ADVERTISEMENT

“Nu pot să îmi dau cu părerea despre asta. Ce să comentez? Sunt lucruri private, care ţin de Simona Halep, de Toni Iuruc, de familie. Luaţi legătura cu familia, cu cei implicaţi, ei sunt singurii care pot comenta. 

“Dacă mâine se împacă eu ce fac? Rămân cu declaraţiile. Aşa că vorbiţi cu Simona, cu familia”

Aţi vorbit cu Toni Iuruc, foarte bine. Dar nu mă puneţi pe mine să comentez ceva ce nu este treaba mea. Pe mine puteţi să mă întrebaţi de prestaţiile Simonei Halep la US Open, la turnee, dar nu mă puneţi să vorbesc despre viaţa privată.

ADVERTISEMENT

Dacă mâine se împacă eu ce fac? Rămân cu declaraţiile. Aşa că vorbiţi cu Simona, cu familia. Eu nu sunt nici antrenorul Simonei şi nu am nicio calitate să vorbesc despre asta. Ea e la New York acum, de unde să ştiu ce face Simona Halep?”, a spus Năstase pentru FANATIK.

Toni Iuruc a oferit pentru FANATIK prima reacţie despre posibilul divorţ de Simona Halep

Toni Iuruc a oferit pentru FANATIK o primă reacţie despre presupusul divorţ de Simona Halep:

”Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au unit destinele pe 15 septembrie 2021, la Constanţa, pe plaja clubului Fratelli. Cei doi sunt împreună de trei ani de zile.

Toni Iuruc, în vârstă de 43 de ani, este un prolific om de afaceri. El a mai fost căsătorit de două ori înainte de a fi împreună cu Simona Halep. Prima apariţie publică a celor doi a fost după succesul Simonei la Wimbledon 2019.

ADVERTISEMENT
  • 1 an a trecut de la cununia civilă dintre Simona Halep şi Toni Iuruc
  • 30 de ani are Simona Halep 
ADVERTISEMENT